Kahramanmaraş Caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazasında yeni satışa sunulan buzdolabı, kolbastı müziği çalması nedeniyle farklılık gösteriyor. Mp3 sistemi sayesinde yüklenen her türlü şarkıyı çalma özelliğine sahip buzdolabı, Trabzon'da ve Türkiye'de son dönemlerdeki en çok ilgi gören oyun olan Kolbastı'nın müziğini de çalması nedeniyle 'Kolbastı çalan buzdolabı' olarak satılıyor.

Mağaza yetkilisi Esma Bekar, kolbastı müziğinin ürüne yansıması nedeniyle satışları olumlu etkilediğini belirterek 'Mağazaya gelen müşteriler kolbastı çalan buzdolabını görünce çok şaşırıyor. Bu ürünümüz Türkiye'de yeni çıkan bir modelimiz. Aynı zamanda kolbastı çalıyor, bununla birlikte bir çok müziği de çalabiliyor. Kolbastı Trabzon'u tanıtan bir oyun tarzı olduğu için bununla beraber bu buzdolabını Trabzon'da satmayı düşündük, iyi bir çıkış yapalım istedik. İyi de oldu, çok fazla ilgi çekti. Türkiye'de insanların ilk kez karşılaştığı bir durum bu. Bazı müşterilerimiz gerçekten kolbastı çalıyor mu diye bize soruyor, gerçekte çaldığını görünce şaşırıyorlar. Kısacası insanların beğenisini topladı' dedi.

Buzdolabının kolbastı çalmasının kendilerini eğlendirdiğini ifade eden müşteriler ise ürünü mutfakların görmeyi çok arzu ettiklerini belirttiler. (iha.com.tr)

Editör: HABER MERKEZİ