DSP Trabzon eski yöneticilerinden Necmiye Erdem, 2.5 yıl önce yakalandığı amansız hastalıkla mücadele edemedi. İlik kanserine yakalanan 5 çocuk annesi Erdem, son çare olarak 1 yıl önce ilik nakli yaptırdı. Ancak hastalığın ilerlemesine engel olamayan Erdem, acılara yenik düşerek dün tabancayla intihar etti. Erdem’in cenazesi bugün Rize’nin Fındıklı İlçesi’nde öğlen namazına müteakip toprağa verilecek. DSP İl Başkanı Sibel Suiçmez, “Büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirterek, ailesine, camiaya ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Trabzon'da yaklaşık 2,5 yıldır ilik kanseri tedavisi gören 5 çocuk annesi Necmiye Erdem(50) evinde tabanca ile intihar etti.Edinilen bilgiye göre, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Kisarna Caddesi'nde sabah meydana gelen olayda, 2,5 yıldır ilik kanseri tedavisi gören ve 1 yıl önce de ilik nakli yaptıran 50 yaşındaki Necmiye Erdem, hastalığından ötürü acılara daha fazla dayanamayarak evinde tabanca ile başına ateş etmek sureti ile intihar etti. 5 çocuk annesi Necmiye Erdem'in intiharı ailesini büyük şoka sokarken, Erdem'in cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
DSP Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, Necmiye Erdem’in her kesim tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu ve parti olarak acı bir kayıp verdiklerini dile getirdi.
 
Suiçmez, Necmiye Erdem kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirerek, 'Necmiye Erdem çevresindeki insanlar tarafından saygı duyulan ve sevilen bir insandı. Kendisinin hayatını kaybettiği bilgisi bize geldiğinde büyük bir üzüntüye kapıldık. Parti olarak Necmiye Erdem’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz' şeklinde konuştu.Necmiye Erdem’in cenazesi Rize’nin Fındıklı İlçesi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığı’na defnedileceği ifade edildi. (Günebakış)
Editör: HABER MERKEZİ