Fatih İslam KARAOĞLU

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli dünyaca meşhur kuru fasulyeci Abdullah HÜSREV’in sahibi olduğu Hüsrev Lokantasında iftar yemeğinde buluştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğini hayırsever iş adamı Şenol Alüminyumun sahibi hemşerimiz Şenol AKKAYA karşıladı.

İftar Yemeğine İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer TAŞPINAR, İstanbul Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Fikri KURTULUŞ, Şube Müdürleri Ali Kemal DEMİRDAĞ, Şükrü TERZİOĞLU, Zafer BATAR, Adnan KUZU, A. Gazi KARAKAŞ, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık ŞİŞMAN, Beşiktaş İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa YILDIZ ve diğer personel ile ziyaretlerde bulunmak amacıyla İstanbul’da olan Ankara Çayelililer Dernek Başkanı ve aynı zamanda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Personel Mevzuat ve Disiplin Şube Müdürü Fatih İslam KARAOĞLU katıldılar.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin kaynaştığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğu gözlendi. Bir süre spor üzerinde sohbet edildikten sonra herkes birbirinin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.



Editör: HABER MERKEZİ