İlyas GÜR

TRT de Eylül ayında gösterime girecek olan dizi 13 bölümden oluşacak. Dizinin yapımcısı Murat  Arslaner  dizinin Adapazarı ve düzce de çekileceğini belirterek, amaçlarının milli kahramanlarımızı yeni nesillere tanıtmak olduğunu ifade etti.

Rize’nin portakallık mahalselsinde doğmuş olup, hayatını memleketimize adayan Kuvayı milliye kahramanlarımızdan emice namlı ipsiz Recep’in TRT de gösterilmek üzere dizisi çekiliyor.

Her biri yaklaşık 50 dakikadan oluşacak olan dizinin 13 bölümden oluşacağı ve dizede önemli oyuncuların rol alacağı belirtiliyor. Ankara Reklam sanat yapım tarafından hazırlanmakta olan dizi için ön hazırlıklar bitirilmek üzere. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun Yapımcılığını Murat Arslanerin yapacağı dizinin senaristi ise Erdoğan Akduman. 

Ağırlıklı olarak İpsiz Recep’in mücadelesini yürüttüğü Adapazarı ve Düzce’de çekilecek olan dizi TRT’de Eylül ayında gösterime girecek.

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan dizinin yapımcısı Murat Arslaner, Bugüne kadar çeşitli televizyonlar için birçok dizi çektiklerini, bu diziyle milli mücadele kahramanlarımızdan Rizeli İpsiz Recep’i izleyicilere ve bilhassa genç nesillere tanıtmak olduğunu ve böylece tarihimize hizmet yapmak olduğunu ifade ederek dizi hakkında bilgiler verdi.

Editör: HABER MERKEZİ