Tüm gün sürecek tulum eşliğinde horonlarla eğlenceler düzenlenecek. Ayrıca Türk Sanat Müziği Korosu’da piknikte birbirinden güzel eserleri seslendirecek ve tabii ki Diyar Diyar Anadolu Folklor Ekibi ve Hemşin Folklor Ekiplerinin gösterileri ile görsel şölene doyacağız.

Süprizlerle dolu piknikte Karadeniz’in usta ses sanatçılarından biride bizlerle olacak ve kesintisiz sürecek bir eğlence programı olacak.

Piknikler ise yarışmasız olmaz! Yumurta yarışı, yoğurt yeme yarışı, karpuz yeme yarışı, simit yeme yarışı, mendil kapmaca, halat çekme, çuval yarışı ve son olarakta amatör ses yarışması yapılacak.

Geleneksel Çayeli Pikniği’nde çocukluğumuza uzanan bir gün geçireceğiz hep beraber! Her birimiz çocuklar gibi şen, çocuklar kadar eğlenceli vakitler yaşayacağız! Voleybol, yakantop, istop vs oyunları doya doya oynayacağız!

Pikniğin bir diğer süprizi ise CANLI YAYIN!

Pikniğimize katılamayan, bizlerden uzakta olan hemşerilerimiz canlı olarak televizyondan seyretme şansı elde edebilecekler!

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan pikniğe herkes davetlidir.

Yer: Taşdelen Piknik Alanı (Anfik Tiyatro Yanı)
 
LOGOSUZ – ŞİFRESİZ – CANLI YAYIN

ÇAYELİ PİKNİĞİ

Çayeli Dernekler Federasyonu’nun her sene organize ettiği ve binlerce Çayelilinin bir araya geldiği geleneksel Çayeli Pikniği, bu yıl 13 Haziran Pazar günü İstanbul Taşdelen Piknik alanında yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı piknikten görüntüler saat 15.00’ten itibaren İHA tarafından tüm televizyonlara logosuz, şifresiz, ücretsiz ve canlı olarak aşağıdaki frekanslardan yayınlanacaktır.

CANLI YAYIN PROGRAMI

13 Haziran 2010 Pazar
Saat: 15.00-18.00 TSİ

İstanbul

UYDU BİLGİLERİ

EUTELSAT W2A, 10 DERECE DOĞU

TXP: B1

D/L: 10964.500 MHz

POL: Horizontal

S.ORANI: 3125 ksym/s

FEC: 3/4
 
Editör: HABER MERKEZİ