Dilek ASLAN

Karadeniz gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner ilk gözağrısı kızı Ece Güner’in en mutlu gününde duygu dolu anlar yaşadı.
 


Karadeniz gazetesi Genel yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner ve eşi Ayten Güner’in dünyalar güzeli kızı KTÜ Kimya Bölümü Araştırma görevlisi Ece Güner, Trabzon Tapu Kadostra Bölge müdürlüğü Harita Mühendislerinden Kaan Saka ile dillere destan nikah ve görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
 
 

Çiftin Nikahı Zorlu Garnd Otel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Ünlü sanatçı Volkan Konak, Tek-Art Medya Merkezi Genel Müdürü Osman Diyadin ve Ergin Canbakkal’ın şahitliğinde kıyılan nikah sonrası sonrası tebrikleri kabul eden genç çift için aynı akşam Akçaabat Kültürpark’da görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Yoğun katılımın gözlendiği nikahta Genel Yayın Yönetmenimiz Asım Kemal Güner kızı Ece ile dans ederken damatını ve eşinide yanın alıp hepbirlikte halka oluşturmaları duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Eğlencenin had safhada olduğu tüm katılımcıların gönlünce eğlendiği düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. ÇAYHABER ailesi olarak bizlerde Ece ile Kaan’a ömür boyu mutluluklar dileriz. 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ