Kaçkar gazetesinin kurucularından ve Çayeli belediyesi Halkla İlişkiler eski Müdürü Nacettin Hatipoğlu sosyal medya hesabından Koronavirüse yakalandığını açıkladı. Hatipoğlu açıklamasında, “İki çocuğum ve eşimin grip olması ve bir kaç gün içerisinde düzeldiklerini müşahade edince sıranın bize de geleceğini zaten tahmin ediyorduk. Hatta doğal takviye sürecine bile başlatarak ön almaya bile çalışmıştım. Fakat ne yaptıysak olmadı ve nihayet sıra bize gelmişti. Bu arada şeytan kulağına küpe kızım hala sapa sağlam ve grip bile olmadı. Hoş sefa ile birlikte hemen bir odada izolasyonu başlattık. İlk anda halsızlıkla beraber, damak tadımız ve iştahımız gitmişti. Ardından küçük titremeler başlamıştı ve ilaç olarak ta parol takviyesi almaya başladık. Geceler artık uzamaya ve yoğun terlemeler arka arkaya yaşanmaya başlamış derken ne oluyoruz demeye başladım. Vücut kırgınlığı, artan titreme ve terleme nöbetleri peş peşe ekleniyor, kas ağrıları ve hafif kuru öksürmeler bilinen semptomlar olup şüphelerimizi Covid 19 üzerinde arttırmaya başlamıştı. Fakat elimizde kitlerde vardı ve oğluma ve anneye uyguladığımızda negatif çıkmışlardı. Yani kandan bakılan yüzde 96 doğruluk oranı olan bu kiti birde biz uygulayalım dedik aynı şekilde bendede negatif çıkmıştı” dedi.

Hatipoğlu, “Fakat sorunlarım azalmak bir tarafa artmaya devam ediyordu. Artık dostumuz, Başhekimimiz Dr. Yahya Kesici beyi arayıp danışma zamanı gelmişti. Kendisi büyük ihtimalle covitsın hastanede testini yaptır dedi. Daha beklemeden geçtim hastaneye ve testimi yaptırdım. Test yapan doktor beyde aynı şekilde Covid olduğunu düşünüyoruz ama sonuçlar yarın çıkacak dedi. Ayrıldık ve yüksek ateşli bir gece daha geçirdik. Öğlene doğru testimin negatif çıktığını karantina ortamına gerek kalmadığı tarafıma bildirildi. Lakin sorunum artarak devam ediyordu. Yahya beyi tekrar arayıp ne yapmamız gerektiğini sorduğumda bana hemen Kaçkar hastanesine gidip bilgisayarlı tomografi çektirmemi önerdi. Bende hiç vakit kaybetmeden gidip sıramızı alarak ki oldukça yoğundu beklemeye başladık. Derken Covit polikliğinde durumu anlattık ve çekimimiz yapıldı. Bir süre sonra çıkan sonuçta tomografi covid uyumludur denilerek teşhisimiz konulmuş oldu. Hapimizi alarak evimiz döndük. Hemen ilaç tedavisini başladık ve 5. gün olan cumartesi günü dün tedavim tamamlamış oldu. Şuan sadece seslerle ilgili küçük bir sorun yaşıyorum, başkaca bir problemim yok şükürler olsun.  Herkese farklı muamele yapan bu illeti Rabbim hiç kimseye yaşatmasın” dedi

Hatipoğlu, “Temizlik-maske-mesafe kurallarına riayet etmek farzı ayindir. Kimsenin hafife alma lüksü yoktur. Şahsen hayatım boyunca böylesi bir hastalık geçirmiş değildim. Bitmez bilmeyen gecenin bir tanesinde bitap düşmüş bir halde artık sabah olmayacak duygusuna kapıldığımı, felçmi olacağım endişesi ve galiba yolun sonuna geldik çaresizliği içinde tamamen O na yönelerek "Rabbim emanetini al" diye defalarca yalvardığımı ve arkasından da kelmei şahadet getirerek uykuya daldığım gece artık kolay unutulur bir gecemi?Yine 4 yaşında ki oğlumun gece kalkıp kapımın arkasına gelip baba, baba diye defalarca seslenip benden cevap beklemeye kalkmasını unutabilir mıyım.? Rabbim bu illetten bütün insanlığı korusun” dedi. 

Editör: HABER MERKEZİ