Sıcakların yoğun bir şekilde yaşandığı bugünlerde sıcaktan bunalan insanlar hafta sonları serinlemek amacıyla plajlara akın ettiler.  

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklardan bunalan vatandaşlar, soluğu Çayeli plajlarında aldı. İlçe halkının yanı sıra şehir dışından günübirlik plaja gelen vatandaşlar, kendilerini Karadeniz'in serin sularına bırakarak serinlemeye çalıştı.

Çayeli belediyesine ait Limanköy ve Kanlıdere halk plajında belediye başkanı Rıza Çakır ve başkan yardımcısı Mustafa Baltacı tarafından incelemeler yapıldı.  İncelemelerin ardından sitemize açıklamada bulunan belediye başkanı Çakır, “Dünyanın birçok yerinde küresel ısınmadan dolayı sıkıntı yaşanırken, Doğu Karadeniz’de bizim işimize yaradı. Bölgemize dışarıdan gelen insanlar yayla turizminden istifada ederken, deniz turizmimden faydalanamıyorlardı. Ama sahil yolunun tamamlanmasından sonra sahilde oluşturulan bazı plajlar bu eksiklikleri tamamlamaya başlamıştır. Bu anlamda ilçemizde açtığımız plajlarımıza Trabzon’dan Rize’den, Hopa’dan hatta Türkiye’nin her bir yerinden gelen insanlar plajımızdan faydalanabiliyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de memnun etmektedir.” Dedi.

Başkan Rıza Çakır ve yardımcısı Mustafa Baltacı, vatandaşlarla konuşup düşüncelerini dinlediler.

 

 


Editör: HABER MERKEZİ