Rize'nin Çayeli ilçesinde Limanköy mevkiinde balık tutmak için denize açılan bir kişinin kayığı diğer balıkçılar tarafından boş bir şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Limanköy mahallesinde bulunan çimento tesisi yanındaki balıkçı barınağından sabah 10.00 sıralarında 4–5 metre uzunluğundaki kayığı ile balık tutmak için denize açılan Burhan Ülker (65) adlı bir vatandaş,  saat 17.00 sıralarında diğer balıkçılar tarafından denizin açıklarında kayığı boş bir şekilde bulundu. Kaybolan Burhan Ülker’in abisi Osman Ülker, “kardeşim eski bir denizci ama kalp hastası olduğundan denizde kalp krizi geçirip düşmüş olacağını düşünüyoruz” dedi.

Saat 15.00 sıralarında Ülker’i denizde balık tutarken gören balıkçı Salih Ketenci, ise “Beraber balık tuttuk. Herhangi bir sağlık probleminin olduğunu söylemedi. Daha sonra ayrıldık, sahile geldiğimde ise diğer arkadaşlar tarafından kayığı boş bir şekilde bulunduğu haberini aldım” dedi.

Olayla ilgili, sahil güvenlik ekiplerince Ülker'in kayığında incelemede bulunuldu. Bazı balıkçıların da katıldığı aramada bir sonuca ulaşılamadı. Arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Editör: HABER MERKEZİ