Çayeli Faaliyetlerine yeni başlayan Çayeli Doğa Sporları Kulübü ilk faaliyetini 12 Nisan 2009 tarihinde Çayeli Ağaran Şelalesi'ne yapıyor.

Konu ile ilgili yapılan şöyle denildi. Kulübümüz ilk faaliyetini 12 Nisan 2009 tarihinde Çayeli Ağaran Şelalesi'ne yapacaktır. Faaliyetimiz Çayeli merkezden kalkacak otobüslerle başlatılacak, otobüsün varış noktasından sonra tulum eşliğinde 1.5 saatlik yürüyüş başlayacak ve bizi bekleyen dönerin yanında son bulacaktır. Bu noktada yemek yiyilecek, horonlar oynanacak eğlenceler yapılacak, fotoğraflar çekilecektir. 

Kulübümüz ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Bütün doğa severlere özellikle bize ışık tutan DOKADAK kulübüne KDRK ve VERÇENİK'e teşekkür ederiz. Katılımlarınız bizleri daha iyiye götürecektir. Çayeli'nde gerçekten eksikliği hissedilen bu alanı, bu boşluğu doldurmak isteyen herkese kulübümüz sonuna kadar açıktır. İlk olarak herkesi 12 Nisandaki Ağaran Şelalesine davet ediyoruz. 

Not: Hareket  12 Nisan 2009 tarihinde saat 09:00'da Çayeli Belediyesi önünden olup katılımcıların faaliyetten bir gün önce Cumartesi saat 18:00 a kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için telefon : 0536 674 62 05. Faaliyetimizde kulübümüz tarafından döner, ayran ve tatlı ikramı yapılacaktır.

Külübün İnternet Sitesi İçin TIKLAYINIZ

 

Editör: HABER MERKEZİ