Çayeli'nde özellikle okullara yaptıığı çeşitli yardımlarla herkesin takdiridni kazanın Çayelililer Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği dün akşam Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde bir iftar yemeği düzenledi. İftar'a Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Baş Savcısı Fahrettin Kırbıyık ve diğer savcı ve hakimler, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Başkan Yardmcısı Mustafa Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır başta olmak üzere bir çok Okul Müdürü, Sağlık Grup Başkanı Dr. Yahya Kesici, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Yılmaz Çayeli Ticaret Odası Başkanı Muhammet Sarı , Çayeli Müftüsü Mehmet Ceylan ve Rize Tedaş Müdürü Cabir Bilgin başta olmak üzere birçok davetli katıldı.
 
Dernek Başkanı Mehmet Kambur yaptığı konuşmada derneğin faaliyetlerinde bahsetti ve davetlilere  katılımlarından dolayı teşekkür etti.  
 
 
 
 

 
U-15 kategorisinde yarı finale kalan Çayelispor takımı oyuncuları da iftar yemeğindeydi.Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş sporcularla bir süre sohbet ederek onları tebrik etti. Sayın Aktaş oyunculara çarşamba günkü yarı finale gelme sözü de vererek başarılarının devamını diledi.
 
www.cayelihaber.com


Editör: HABER MERKEZİ