Dilek ASLAN

3 Yaşındaki Kızı Yaz bahar için Rize de dağlarda Salep otu topladığını söyleyen Yılmaz Akgül” Kızımın beyninde tümör var, onu yaşatmak için 7 bin EURO ya ihtiyacım var 4 binini topladım. 3 eksiğim var ot toplayarak para kazanıyorum ama kalp hastası oldum” dedi.

Kayseri den Rize ye gelerek dağlarda salep otu toplayan 36 yaşında ki Yılmaz Akgül, beyninde tümör olan kızını kurtarmak için böbreklerini satmaya hazır olduğunu söyledi.

Kayseri Sarmusaklı köyünden kalkarak Rize ye dağlarda Salep otu toplayan 36 Yaşında ki Yılmaz Akgül” Akraba evliliği yapmıştım oğlum kalbi delik olarak doğdu ameliyatta masadan kalkamadı şimdi 3 yaşında ki kızım Yaz Bahar in beyninde tümör var iki yıldır kızımın tedavisi için uğraşıyorum. Her ay 380 YTL lik yurt dışından gelen iğne ile ayakta duruyor. Doktorlar yurt dışından getirilecek bir cihaz ile kızımın hayata döneceğini söylediler. Bu cihaz 7 bin EURO 2 yılda 4 bin EURO ancak topladım. 3 bin EURO ya ihtiyacım var. Salep otu toplayarak hayatımı kazanıyorum. Rize de dağlarda biraz topladım ancak rahatsızlandım. Yeşil kart la Rize 82 yıl devlet hastanesinde muayene oldum kalp damarımın tıkalı olduğunu acil ameliyat olmam gerektiğini söyleyerek beni KTU ye sevk ettiler” dedi.

Ancak çocuğumu kurtarmak için mücadele etmeye devam edeceğim. Gerekirse böbreğimi satarak kızımı kurtaracağım” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ