Dilek ASLAN

Kalkandere belediye başkanı Nihat Çolak” Ne olduğunu anlamadım birden sürüklenmeye başladım. Sonra direk ile kamyon arasında aracımla sıkıştım” dedi.

Rize’nin Kalkandere ilçesi Hüseyin Hoca köyü civarında meydana gelen kazada özel otomobili 53 KA 050 plakalı özel otomobili ile İkizdere istikametinden Kalkandere istikametine doğru gelmekte olan Kalkandere belediye başkanı Nihat Çolak Şar beton civarında AA yönetimimdeki 55 plakalı taş kamyonunun arkadan çarpması sonucu belediye başkanı Nihat Çolak’ı aracı ile birlikte sürükledi.

Özel hastanede tedavi altına alınan Kalkandere belediye başkanı Nihat Çolak” Ne olduğunu anlamadım. Özel araçla seyir halindeyken arkadan kamyon çarpması sonucu sürüklenmeye başladım. Elektrik direğine kadar beni sürükleyen araç direğe çarpmam sonucu beni sıkıştırdı. Araç hurdaya döndü. Ben de ölümden döndüm” dedi.

Özel hastanede tedavi altına alınan Nihat Çolak in kafadan darbe aldığı bir kaburgasının da kırık olduğu bildirildi. Araç şoförü AA nin ise tutuklandığı bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ