Dilek ASLAN

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı  “Geçtiğimiz Pazar günü yapmamız gerekirdi ancak çiçekler ancak hazırlandı. Annelerimizin her gün bayramı olmalı. Onlar tek varlığımız” dedi.

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı ilk kez geçtiğimiz yıl başlattığı anneler gününde 5 bin çiçek kampanyasını bu yıl da devam ettirdi. Cumhuriyet alanı Belediye otoparkında bir kamyon dolusu çiçek getirten Rize belediye başkanı Halil Bakırcı meydanda toplanan yaklaşık 200 kişi ye çiçek dağıtmaya başladı. Yoğun izdihamın yaşandığı alanda annelerden çok gençler ve babalar çiçeklere hücum etti.

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı “ Geçtiğimiz Pazar anneler günüydü. Ancak bizim için her gün anneler günüdür. Annelerimiz bizim için kutsal bir değerdir. Onları her gün hatırlamalıyız. Onların duasını almalıyız. Cennet annelerin ayağı altındadır. Geleneksel hale getirdiğimiz çiçek gününü ilk kez geçen yıl yaptık ve 5 bin çiçek dağıttık. Bu yıl da annelerimizi hatırlayarak yine 5 bin çiçek dağıttık. Canlı çiçek dağıtmakta amacımız doğayı korumak ve anneleri hatırlamaktır” dedi.

Yoğun izdihamın yaşandığı alanda annelerden çok çocuklar ve  erkeklerin çiçek alma yarışıydı.

Editör: HABER MERKEZİ