Fatih İslam KARAOĞLU

Çayelililer Derneğinin üyesi olan Avukat Hüseyin KAYA Meşhur Kuru Fasulyeci Hızır KARAOĞLU’nun sahibi olduğu Güverte Lokantasında iftar yemeği verdi.

Ankara Çayelililer Derneği tarafından organize edilen yemeğe Çayelili hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yemekte Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Başkan Yardımcısı Mustafa BEKİR, Genel Sekreter Dilek KAŞIKÇI, Genel Sayman Celal ARICI, Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Hüsnü KARA, Duygu YÜCEL, Mustafa BOZKURT, Kadir FURUNCU misafirleri ağırlayıp iftara kadar bir süre sohbet ettiler.

İftar yemeğine üyemizde olan Rize Derneği Kurucu Başkanı Veysel ATACAN, İkizdere Kurucu Dernek Başkanı RDF Yönetim Kurulu Üyesi, Bahattin KARAGÖZ, daha önce Çayelili Dernek Başkanlığı yapmış olan Kurucu Başkan Süleyman KARAHAN, Mesut Yaşar KAMİLOĞLU ve ailesi, Dursun Ali UZUN, RDF Genel Başkan Yardımcısı da olan Hamza YANAR ve ailesi ile Bakanlar Kurulu eski Sekreteri Kemal BAŞAR ve eşi, Avukat Hüseyin KAYA, Hâkim Fatih KESİCİ, Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişlerinden Sami ASLAN ve eşi, Gümrük Müsteşarlığı Mühendislerinden İbrahim HABERAL ve eşi, Bayındırlık Bakanlığı Daire Başkanı Fuat YAVUZ, Ziraat Bankası Kontrolörü Ender Aykut YILMAZ, RDF üyesi Galip KARAOĞLU ve eşi, Doktor Namık Kemal OKUMUŞ ve eşi, Nezafettin KARA ve eşi, Gelir Uzmanı Namık Kemal KARAOĞLU, Tekniker Uğur Tümer KARA, Adalet Bakanlığı Memurlarında Ufuk Caner KARA, TRT uzmanlarından Hüseyin ŞUŞOĞLU, Mali Muşavir Seyhan BALCI ve eşi, Öğretmen Ceyhan BALCI, Ahmet Sami YANAR ve ailesi ve Pazar Derneği adına Yönetim Kurulu Üyesi Sayın HOŞVER ile adını sayamadığımız birçok Çayelili katıldılar.

İftar yemeğinden sonra Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU rahmet ve bereket ayı olan ramazanı idrak etmeninin huzuru içerisinde olduğumuz bu günlerde Çayelileri iftarda buluşturduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Çayeli Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek yönetimi yeni aldıklarını yeni bir misyon ve vizyonla hareket edeceklerini derneğin ismini daha da duyuracaklarını herkesin kendilerine sahip çıkması gerekliliği vurguladıktan sonra yemeği karşılayan Avukat Hüseyin KAYA’YA teşekkürlerini ilettiler.

Daha sonra Rize Derneği Kurucu Başkanı Veysel ATACAN söz alarak duygularını dile getirdi. Bu tip organizasyonların insanları kaynaştırdığını Çayeli Derneği üyesi olduğunu ve faaliyetlerini yakinen takip ettiğini her zaman Yönetimin yanında olduğunu dernek ve yöneticilerine sahip çıkılması için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini söylediler. Eski Başkan Mesut Yaşar KAMİLOĞLU’ DA aynı duygu ve düşünceler içerisinde olduğunu birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket edeceklerini yönetimin yanında olduğunu maddi ve manevi katkılarını esirgemeyeceğini vurguladılar. Eski Başkanlardan Hamza YANAL’DA benzer düşüncelerini dile getirdiler.

Avukat Hüseyin KAYA ise iftar yemeğini organize eden Çayelililer Derneği Yönetimine teşekkürlerini ilettikten sonra duygu ve düşüncelerine şöyle devam etti. Gerçekten bu güzide insanlara hemşerilerime, idrak ettiğimiz on bir ayın sultanı ramazanda iftar yemeği vermenin mutluluğu içerisinde olduğunu her zaman derneğin yanında yer alacağını maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyeceğini birbirlerimizi eleştirmeden sahip çıkmamız, sosyal ve kültürel faaliyetlere devam etmemiz gerektiğini belirtmişlerdir.

Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU Yönetim Kurulu adına herkese teşekkür ederek nice iftar yemeklerinde ve etkinliklerde bir arada olalım diyerek temennide bulunmuşlardır.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ