Dilek ASLAN

AK Parti Rize il kadın kolu başkanı Nuran Alim ve yönetiminin her bayram yapmış oldukları hastane ve çocuk yuvası ziyaretlerini bu bayramda da sürdürdü.

AK Parti il kadın kolu başkanı Nuran Alim ve yardımcıları ilk olarak 82. Yıl devlet hastanesi ve yeni Devlet hastanesi servislerinde yatan hasta ve refakatçileri ziyaret ederek şeker ve süt ikramında bulundu. Ayrıca başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajını ve geçmiş olsun dileklerini getirdiklerini belirttiler. Hastane ziyaretlerinin ardından Rize’deki Atatürk Çocuk Esirgeme Yurdunda bulunan çocukları ziyaret eden Kadın kolları buradaki çocuklarla uzun uzun sohbet ederek şeker ve süt ikramında bulundular.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan kadın kolu başkanı Nuran Alim “her bayramda yapmış olduğumuz hastane ve çocuk esirgeme yurdu ziyaretlerine bu bayramda da devam ettik. Hastanelerdeki hastalarımızla sohbet ederek sıkıntılarının olup olmadığını sorduk. Çocuk esirgeme yurdunda bulunan çocuklarımızı da bayramda yalnız bırakmayarak bir nebzede olsa da yüzlerini güldürdük” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ