Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 2019 yılı havuz tayinleri kapsamında, Çayeli Adliyesi Mübaşiri iken Erzurum Şenkaya Adliyesi Mübaşirliğine atanan Abdulbaki BİLANİK 30 yıl görev yaptığı Çayeli Adliyesine veda etti.

Çayeli Adliyesi personeli emektar mübaşirini Çayeli Sarıköşk’de düzenlediği veda programı ile uğurladı. Veda programına, Çayeli Cumhuriyet Savcısı Veyis Bahadır KORKMAZ, Çayeli Hakimi Alihan ERPINAR ile adliye personeli, avukatlar, bilirkişiler ve diğer kamu kurumlarının yönetici ve personelleri katıldı. Veda programında konuşma yapan emektar mübaşir duygularını şu şekilde dile getirdi.

Çayeli Adliyesinde göreve başladığımda yaş olarak en genç kişi bendim. 30 senenin ardından ayrılıyorum ve şimdi ise adliyenin en yaşlısı benim. İyisiyle kötüsüyle hayatımın en güzel yıllarını Çayeli’nde geçirdim. Çayeli Adliyesinde görev yaptığım için gurur duyuyorum. Başım dik bir şekilde ayrılıyorum. Birisine hakkım geçtiyse benden yana helali hoş olsun, dedi.

Çayeli Cumhuriyet Savcısı Veyis Bahadır KORKMAZ ve Çayeli Hakimi Alihan ERPINAR emektar mübaşire emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve hediye takdiminde bulundu. Programın sonunda mesai arkadaşları da kendisine iyi dilek ve temennilerini ilettikten sonra kendisini uğurladılar.

 

Editör: HABER MERKEZİ