Paranın, statünün, koltuğun ve gücün şımarttığı, kalibresi düşük bir sürü insanın yönettiği Türkiye yeni bir seçime gidiyor!
Bu durumu gören ama ses çıkarmaktan özenle kaçınan insanımızın önüne yeniden bir seçim sandığı geliyor! Bu defa ki seçim diğer hiçbir seçimle kıyaslanmayacak kadar önemli bir seçim. İlk defa iktidar partisinin karşısında ciddi bir muhalefet bloğu var.

Bugün ülkemizde sosyal-siyasal-ekonomik meselelerimizin her biri kangren haline dönüşmüştür ama mevcut iktidar ve onun destekçileri; her şeyin yolunda olduğunu ifade etmekten geri durmayarak yeniden iktidar talep etmektedirler!

On altı yıldan beri iktidarda bulunanlar; bugün ki maddi ve manevi sıkıntılarımızdan sorumlu değilmişler gibi hala geçmişi eleştirerek iktidarlarını biraz daha nasıl sürdürebiliriz diye olmadık bahanelere/yalanlara sarılmaları doğrusu inanılır gibi değil!

Doğrusunu isterseniz hayretle takip ediyorum!
İktidar ve yeni ortakları hala Türk Milletini nasıl kandırmaya devam edebilmektedirler!
İktidarın her alanda öne sürdüğü iddiası; mevcut uygulamaları ve söylemleri nedeniyle bugün temelden çökmüştür! 
Bu iktidarın iddiası; “Türkiye şaha kalkıyor”, sosyal adaletin, barışın, kardeşliğin, özgürlüklerin, üretimin tavan yaptığı bir iktidar süreci yaşandığıyla ilgiliydi…

Yaşanılanları tarafsız ve objektif bir değerlendirmeye tabi tutan her insaflı kişi, bu durumun adını Türkiye şaha kalkıyor değil ancak ”Türkiye’nin her alanda kutuplaşması” adı verilmesi gerektiğini idrak edebilmektedir!

Ülkemizde bir gelişmeden çok bir çözülmeden ve sıradanlıktan söz ederken aslında büyük bir ıstırap duymaktayım! 
Ama buna rağmen olup bitenleri görmemezlikten gelerek bazıları gibi hayal kurmadan ve gerçekler ne kadar acı da olsa tespit etmek ve anlatmak zorundayız!

Türkiye olumlu anlamda değişiyor demek için ortada önemli gelişmeleri tespit etmek ve görmek gerekmez mi? 
Bu iddialar da bulunan iktidar sahipleri ve onların destekçileri elle tutulur ne gösterebilirler Allah aşkına! Yol yaptık, köprü yaptık, hastahane yaptık söylemlerinden siz de benim gibi bıkmışsınızdır mutlaka!

Bakın bu iktidar zamanın da ülkemiz de neler olmuştur kısaca bir göz atalım ne demek istediğim o zaman daha iyi anlaşılabilir…

Bu iktidar döneminde sosyal adalet kavramı yerlerde sürünmektedir!
Devletin hukuku artık adalet dağıtmamaktadır!
Devletin kurumları arasında ki güven ortadan kalkmıştır!
Dün mevcut olan çatışma alanlarına bu iktidar sayesin de yenileri eklenmiştir!
İnsanımız işsizlik ve ona bağlı olarak sefaletle boğuşurken iktidarın tek yaptığı kimlik belirlemeye çalışmasıdır!
Ülkemizde ki manevi çöküntü ve ötekileştirme bu iktidar dönemin de daha da derinleşmiştir!
İktidar kendi tabanı üzerinde ki otoritesini basın-yayın ve devletin diğer bağımsız olması gereken kurumları üzerine de kurma gayreti sonuç vermiştir!
“Yenidünya Düzeninin” akıl sahipleri(!) Anadolu Coğrafyasının başına daha çetrefilli çorap örmekle meşguller! 
Ülkemizi Orta Doğu bataklığına çekerek,1. Dünya savaşı ve onu takip eden “Milli Kurtuluş Savaşımızda” yapamadıklarını yapmanın hayali içindedirler!

İşte bütün bu olup bitenlere sebep olan iktidar partisinin uyguladığı yanlış dış politikalardır.

Ama bir şeyi çok güzel yapmıştır bu iktidar ve milletimizin büyük bir çoğunluğunu da yıllardır inandırabilmiştir…

“Bugüne kadar ki tüm başarısız işlerini tek bir kalemde silmek için bütün suçu “fetö terör örgütü üzerine” boca etmişlerdir!” Ve bunda da başarılı olmuşlardır.

Bütün bunlardan sonra iktidar olanlar ve onların sözcüleri hala Türkiye iyi yönetiliyor, her şey yolunda yeniden bizi seçin diyebilmeleri akıl ve izanla bağdaşır mı?

Ülkemizin bu iktidar eliyle geldiği noktayı çok iyi analiz etmeliyiz ve tercihimizi ona göre belirlemeliyiz. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim milletimizin geleceği için umut dolu bir seçim olsun istiyorsak; bizim için “elini taşın altına koyanlara” el vermeliyiz. Yoksa yarın çok geç kalmış oluruz!

Görüşmek üzere, Allah’a emanet olun…