ESSELAMÜ ALEYKÜM VERAHMETÜLLAHİ VEBEREKATÜHÜ

Sosyal medyanın hangi platformunda olursa olsun burada bulunan bütün vatansever, milliyetçi, muhafazakar, ülkesini seven ve ülkemizin hakettiği seviyelere gelmesi için elinden gelen gayreti gösteren herkese, dostlara ve arkadaşlara çok  teşekkür ediyorum.

Güzel yazılarınızla video görüntüleriyle ve değişik yorumlarla çok güzel katkılar sunuyor, hep birlikte Türk milletinin düşüncelerine ve hislerine tercüman olabiliyoruz.

Burada yayınlanan ülkemizin ve insanlığın menfaatine olan  bütün yazıları okumaya gayret ediyorum. Buradan hareketle şunu söylemek istiyorum.

Ülkemizde sesi çok yüksek çıkanlara bakmayın onlar azınlıktadır, inanın ülkemizde öyle bir sessiz çoğunluk var ki sizin bizim gibi düşünüyor ve sizin bizim söylediklerimizi destekliyor. Bu sözünü ettiğimiz ve söylediğimiz kesim, devletimize desteğini her zamanda göstermiştir ve göstermeye devam ediyor görünmektedir.

Bugün dünyayı yöneten güçler hiçbir sorumuzun cevabını veremezler ama buna rağmen öyle bir algı yapıyorlar ki maalesef insanları müthiş derecede etkiliyorlar.

5 yaşındaki bir çocuğun “cennette ekmek var mı anne varsa ölelim karnımız doyar” ve
3 yaşındaki Suriyeli bir çocuğun “ölünce her şeyi Allah’a anlatacağım” ve buna benzer nice acıklı olayların yaşandığı  bir dünyada yaşıyoruz.

Bunları yapanlar, bunlara sebep olanlar bellidir. Bunlara sebep olanlar dünyadaki bu tıp olayların hepsinin değil,sadece bu iki acıklı, yaşanmış ve bir o kadar dramatik olayların hesabını veremezler.

Bu ve benzeri soruları sorarak onları bu sorularla can evinden vurmalıyız ve bunu bizim gibi düşünmeyen kardeşlerimize de çok güzel bir şekilde ifade etmeliyiz.

Bu sorulara cevap veremezler ama olayları başka tarafa çekmek için her türlü entrikayı yaparlar. Ne yaparlarsa yapsınlar biz onların ne yapmak istediklerini ve onların gerçek yüzlerini çok iyi biliyoruz. 

Türkiye eski Türkiye değildir. Biz şu anda eski halimizde olsaydık küresel güçler ve bu güçlerin içimizdeki uzantıları onların işbirlikçileri yani vesayet odakları senin gibi bizim gibi düşünenleri bu tip söylemlerden dolayı temizlemek ve ortadan kaldırmak için hemen harekete geçerlerdi. Faili meçhul kılıfıyla birçok kardeşimize operasyonu çekmişlerdi. Dünyada egemenliklerini bu şekilde devam ettirmişlerdir.

Buradan açık ve net olarak şunu herkesin görmesi gerekir.

Dünyada savaşın olduğu her yerde ABD, İsrail, İngiltere, Fransa vb devletler vardır. Bunlar dünyanın en büyük terör örgütleridir.

Bunu açık açık da kendileri yeri geldiği zaman söylemekten çekinmezler.

Henry kıssıngerin şu söylemi kulaklarımıza küpe olması gerekir.

Amerika iki sebepten güçlüdür:

1. Ülkesindeki vatan hainlerini bulur öldürür.
2. Diğer ülkelerdeki vatan hainlerini bulur ve onları her türlü kullanır.

Dünyadaki her insanın ve özellikle Türk milleti olarak bizlerin buralardan çok dersler çıkartmamız gerekmektedir.

Bunlar gibi düşünmedin mi, bunların emellerine hizmet etmedin mi senin dünyada yaşama şansın yoktur.Bu şekilde ne kadar masum insanın ocaklarına ateş düşürdüler. 

Onun için bu sorulara cevap veremezler, bunlar gibi sahtekar düzenbaz ve bir o kadar da ahlaksız bir millet dünyada bulamazsın. Kendi çıkarları, kendi amaçları onun için hiçbir şeyi yapmaktan çekinmezler. Konuşmaya sıra geldiği zaman da demokrasi ve insan haklarından bahsederler, bunlarda demokrasinin D sini bulamazsınız. 

Ama yolun sonu görünüyor, bir devir kapanmak üzere ve yeni bir devir açılıyor.
Bu devir büyük ve güçlü Türk asrı devri olacak ve bıraktığımız yerden başlayarak devam etme noktasında gelmiş bulunmaktayız. Şu anda dünya bu geçişin sancılarını çekiyor.

Allah’ın izniyle.

Bunları göremeyenlere şöyle yardımcı olmak işitiyorum.Ülkemizde bu söylediğimiz güçlerle işbirliği içinde olanlara, onlarla beraber çalışmak isteyenlere bakın ve onların kim olduklarını çok açık net olarak görebilecekseniz.

Burada yapmamız gereken şey bu tip düşünenlerle beraber hareket etmediğimiz sürece biz kazanacağız, ülkemiz kazanacak ve sonuçta bütün insanlık kazanacaktır.

Dünya kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapamayanlar yüzünden tehlikeli bir yer oluyor.

Türk milleti olarak bizler hiçbir zaman seyirci kalamayız. Bu yanlışları düzeltmek için ne bedeller ödedik ve ödemeye devam edeceğiz.

Bir milletin gönlünde, aklındaki düşüncesinde şehit olmayı hedefleyen bir inanç olduğu müddetçe o milleti kimse esaret altında yaşatamaz ve yaşatamayacaktır.

Büyük müslüman Türk milleti dünyaya nizam vermeye hazırlanıyor bu duruma herkesin hazırlık yapması gerekir.Gazamız mübarek olur inşallah.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!