ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ VE BEREKATÜH.

Ülkemiz Türkiye’nin çevrelenmesine yönelik hesapların bütün bölgeyi yıkıma götüreceğini bildiğinden, bu yıkımın önüne geçmek için var gücüyle gece gündüz demeden çok büyük mücadeleler vermektedir.

Ülkemizin vizyonunu engellemeye yönelik bütün çabalar boşa çıkacaktır. Milletimizi, devletimizi bu kutlu davadan ve vizyondan kimse alıkoyamayacak, hedeflerimize ulaşmada ne gerekiyorsa kararlılıkla yapılmaya devam edilecektir.

Ülkemiz ilerledikçe ilerliyor. İleriye doğru güzel hamleleri görünce suyu bulandırmaya çalışanlar muhakkak ki olacak, suyu bulandırmaya çalışanlara rağmen ülkemiz hak ettiği yere doğru yürümeye hızlı adımlarla devam edecektir. Bu haklı yürüyüşü engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Benim üzüldüğüm bir nokta ülkemiz yükselirken paçasından tutup aşağı çekmek isteyenlerin küresel rekabet içerisindeki ülkelerin olması normal karşılanabilir. Ancak bunu içerden yapanların olması bizi derinden üzmekte ve büyük bir endişeye sevk etmektedir. 

Şu anda ülkemizde ve dünyada yüzyılların dönüşü yaşanıyor. Dünya son 500 yılın güç kaymasını yaşamaktadır.

Ülkemiz ve bizler Türkiye olarak yeryüzünün anavatanında merkez coğrafyasında dünyanın eksenini sarsacak iddialarla yola çıktık. Burada büyük bir imparatorluğun ve çok büyük bir kuruluşun, yeni bir gücün temelleri atılmaktadır.

Ülkemizde öyle bir düzen kuruluyor ki buradan geriye dönüş asla olmayacaktır. Zaman kazanırken yapacaklarımızı hızlı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Yapılanları görünce de bu milletin bir ferdi olmaktan  her zaman gurur duyuyorum.

Ülkemiz dünyanın devleriyle kafa kafaya tokuşuyor, onları tartıyor, zorluyor ve kendi varlığımız için hareket alanı oluşturabiliyoruz. Ülkemiz yapmış olduğu akıl dolu hareketlerle küresel güçlerin etkisini azaltırken kendisi de o boşluğu dolduruyor ve bir yandan da devleşiyor. 

Dünyayı yöneten güçler bu düzeni tek yönlü olarak şu ana kadar şekillendirebiliyorlardı. Onun için ülkemiz bu çıkışını, cesaretini,  zorlayıcılığını büyük bir şaşkınlıkla hazmetmeye çalışıyorlar.

Ülkemizin duruşu ve çıkışının altında eskilerden kalma akıl dolu, ince hesaplanmış derin birikimler içeren çok güçlü iddialarla donanmış bir çıkış yatmaktadır.

Selçuklu gibi, Osmanlı gibi büyük güçlerin tarih sahnesine çıktığı gibi bir dalga oluşmuş durumda, ülke olarak ve millet olarak bunu çok net olarak görebilmekteyiz. Her bir koldan çalışmalar son hızla devam etmektedir.

Ülkemiz siyasi, askeri ve ekonomik olarak başarıya ulaşması her bakımdan hayatı  öneme sahiptir.

Ülkemizin yapmış olduğu bu başarılı durumu da düşmanlarımıza korku salmaya devam etmektedir.

İsrail medyası yaptığı yayında büyük İsrail projesi kapsamında Kürt devleti emelleri ve emeklerimiz Türk ordusu hareketiyle, operasyonlarıyla çöpe gitmiştir.

“Yıkılan Kürtlerin değil, siyonizmin hayalleridir.” diye başlık atıyor.

Onlara cevabımız bu sizin için daha iyi günleriniz, önümüzdeki senelerde yaşayanlar görecektir. Yükseliş dönemleri bitmiş, inişe geçmiş olanlar bu durumdan asla da kaçamayacaklardır. Sona doğru gidişiniz başlamış hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Yine başka bir İsrail Medyası Haaretz Simon A. Waldman:

"Türkiye on yıldan fazla bir süredir aktif ve tutarlı bir şekilde ABD çıkarlarını baltaladı."

Diye dert yanmaktadır.

Şu anda Batı’nın ve Amerika’nın coğrafyamıza dönük bütün girişimleri Türkiye’ye çarpıyor ve uygulanamaz hale geliyor.

Şu anda ülkemizde her koldan saldırılar mevcuttur. Bunlar artarak devam edecek görünmektedir.

Bu saldırıların ana sebebi, Türkiye’nin geçmiş tarihiyle her yerde buluşma azmi ve buna göre hareket edilmesinden kaynaklanmaktadır.

Hak ettiğimiz yere emin adımlarla ilerlemenin mutlu gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Böyle düşünen buna sebep olan her bir kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Bu kadar algının içinde bizim gibi düşünen insanların olması Allah’ın bu topluluk üzerine yardımıdır. Çünkü burada bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olunmaktadır.

Ülke ve millet olarak  haklı ve gururlu mücadelemize çıkmış olduğumuz bu yolda gazamız mübarek olsun diye dua ediyorum.

Bu davaya omuz veren, katkı sunan, 
sonu nereye varırsa varsın, bedeli ne olursa olsun, buna katlanabilen ve bu yoldan şaşmayan her bir dava kardeşlerime, gönüldaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizim gibi düşünebilen, vatanını milletini seven bütün vatansever dostlarımıza sevgiler, saygılar ve selamlar Allah’a emanet olun inşallah.

Hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar diliyorum.