ESSELAMÜ ALEYKÜM VERAHMETÜLLAHİ̇ VEBEREKATÜHÜ

Dünyayı bir cadı Kazan’ına çeviren ve yine çevirmeye devam etmek için uğraşan ABD ve İsrail müslümanların gafletinden faydalanıp hedeflerine ulaşmak için var gücüyle çalışmaktadırlar.

Dünyada ve bizim coğrafyamızda maddi ve manevi katlıamlar yapmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar.

Dünyayı sömüren devletler ve küresel güçler bütün ilkeleri kendi menfaatleri için koyarlar ve kendi çıkarlarını korumak için denklem kurarlar.Onların demokrasi dedikleri, hürriyet dedikleri, aidiyet dedikleri, barış ve hoş görü dedikleri ilkeler sadece kendi menfaatleri içindir.

Her zaman bu söylemlerin altına sığınarak istediklerini elde etmek için bunları paravan olarak kullanmaktadırlar.

Ama Allah’a şükürler olsun ki bunların karşısında öz güveni, azmi, iyi ahlakı ve inancıyla, ülkesini seven bütün insanlığın huzur ve Saadet’i temini için uğraşan Müslüman Türk milleti mevcuttur.

İslam yeryüzünde emaneti yüklenen insanoğluna düşünmeyi, bilgi üretmeyi, hakikatı öğrenerek kendisini ve toplumunu geliştirmeyi emretmiştir.

Bunu da dünyada en iyi uygulayan ve tatbik eden müslüman Türk milleti olmuştur.Onun için tarih boyunca bizim mücadelemiz çok zor ve farklı süreçlerden geçmektedir.

Şu anda dünyanın düzeni bozuktur.Ama ülke olarak ve müslüman Türk milleti olarak buna Rıza gösterme mecburiyetimiz yoktur.Bu bozuk düzene karşı mücadele etmek müslüman Türk milletinin vazifesidir.

Bugün dünyanın süper gücü olarak gösterilen Amerika’nın rakıbı ne Rusya dir, nede Çin dir.Abd nin tek rakibi güçlü, korkusuz ve cesur müslüman Türk milletidir.

Müslüman Türk milleti bize karşı kurulan bütün oyunları ve tuzakları bozacak akla ve dirayete her zaman sahiptir.Bu topraklardaki bin yıllık devlet aklı ve tecrübesi ve İslam inancı öyle basit geçiştirilecek bir durum değildir.

Türk kadım devleti öyle hafife alınacak bir devlet değildir.planlarını çok önceleri yapar ve harekete geçecek zamanı kollaştırır.

Bugün İslam dünyası denilince akla gelen ilk devlet Türk devletidir.Türk devleti bütün mazlumların sığınağı olan bir devlettirMüslüman Türkler olarak dünyayı idare görevi bizimdir.

Dünyada adıl bir düzen her zaman bizim sayemizde olmuştur ve olacaktır.Müslüman Türk milleti nerede ise orada insanların huzur ve mutlu yaşam sürmelerinin temini daha kolay olmuştur.Ne zaman biz devre dişi bırakılmışız dünya her türlü zülmü eziyeti ve akıl almaz işkenceleri görmüştür.

Batı, müslüman Türk milletinin olduğu yerde ben istediğim gibi at oynatamam istediklerimi yapamam düşüncesini çok iyi kavradığından her zaman bizi devre dişi bırakmak istemiş ve bizi ortadan kaldırmak için her türlü akıl almaz yollara başvurmuştur.Çünkü bizim olduğumuz hiç bir yerde ona müsade edilmeyeceğini çok iyi bilmektedir.

ABD nin dünya hakimiyeti önündeki en büyük engel sunni müslümanlardır.Sünniliğin en büyük kalesi olarak da bizim ülkemiz gösterilmektedir.

Onun için müslüman Türk milleti olarak bizler güçlü olmak ve ayakta durmak mecburiyetindeyiz..Çünkü bizler dünyanın sıgortası konumundayız.

BİZLER TÜRKOĞLU TÜRKLERİZ.
BİZLER MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİYİZ.
TÜRK GÖNÜLDEN TÜREYEN AYDINLANMIŞ DEMEKTİR.
BÜTÜN DÜNYAYI AYDINLATMAK BİZLERE NASİP OLACAKTIR.
BİZİ GÜÇLÜ KILAN MÜSLÜMAN VE TÜRK OLUŞUMUZDUR.
DÜNYAYI SEVK VE İDARE ETME GÖREVİ BİZE AİTTİR.

Bu güç sılah olayı değildir.Mesele Müslümanlık ve Türklük meselesidir.Türk örğütlenme yeteneğidir.Türklerde bulunan askeri ruh ve kızıl elma hayalıdır.Bu dünyada başka hiç bir millete yoktur.

Yapılan yanlış işler ve zülümler karşısında herkesin bir bahanesi olabilir ama bu konuda müslüman Türk milletinin bahanesi olamaz.Bizim mesuliyetimiz imkana değil imana dayanmaktadır.İman varsa imkanda oluyor demektir.Bir yerde bu bizim kaderimizdir.

Bütün dünyada bu işlerin farkına varabilen ve bizim ülkemiz ve milletimiz  için ölecek ve bu hak mücadelesine bizle beraber hareket etmek isteyen bize katılacak çok insan mevcuttur.

Bunun böyle olduğunun idrakine varan Müslüman Türk milleti olarak bizler bu sorumluluğumuzu unutamaz ve dünyada başıboş rast gele bir hayat yaşayamayız.Bunun sorumluluğu ve yükü çok ağırdır.Bu bilinçle hareket etmek her müslüman Türk milletinin vazifesidir.

Bunun için dağılan tesbih tanelerine dönüşen ümmeti bir araya getirecek olan da müslüman Türk milletinin Ta kendisidir.

Şu anda ülkemizde ve dünyada çok iyi bir konumdayız.İradeli olunduğunda bir çok şeyin başarılabildiğini görmekteyiz.Zor olan şeylerin bizim müslüman Türk toplumu için ne kadar kolay olduğunu ne kadar zor süreçlerden buralara gelebildiğinizi bir kez daha görmüş olduk.

Bizler müslüman Türk milleti olarak yakaladığımız bu ivme neticesinde bütün dünyada kendi değerlerimiz etrafında bir güç birliği oluşturarak bu iradenin kuvvetle desteklenmesini sağlamalıyız.

Asırlardır dünyayı bu hale getirenlerin ayaklarına kapanan müslümanlar artık silkenerek ayağa kalkmanın Sevinç’ini hep birlikte yaşıyoruz.Artık kendi ayaklarımız üzerine durabiliyor ve yeni formüller üretebiliyoruz.Burası daha başkangiç noktası Türk milleti yapandır imar edendir.Bu vazifesini bilerek bu işi en iyi şekilde yerine getirecektir.

Şu İslam medeniyetinin büyüklüğünü kendi insanımıza yavaş yavaş anlatabilmenin mutluluğunuda yaşıyoruz.Dünyadaki bütün ümmetin bize ne kadar muhtaç olduğunu kavramış olmamız bizim doğru yolda olduğumuza işarettir.

Müslüman Türk milleti dünyanın umudu olmaya devam etmektedir.

Gazamız mübarek olur inşallah.