26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından organize edilen Çayeli 7. Uluslararası Dağcılık Turizm ve Yayla Şenliği Festivali zorlu yolculuğun ardından tamamlandı.

Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) Başkanı Adem Köse yaptığı açıklamada; “bu yıl 26-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Rize Çayeli ilçemizde başlayarak ilk önce Verçenik Yaylası ardından Türkiye’nin en zor dağı olan Verçenik zirveye tırmanarak, ardından Tatos göllere yürüyerek ve daha sonra çiçekli yaylasında son bulan Çayeli 7. Uluslararası Dağcılık Turizm ve Yayla Şenliği Festivalini 5 gün boyunca dolu dolu gerçekleştirdik” dedi. 

Köse; “Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesi aylar öncesinde çalışma yapan ÇAYDOSK yöneticileri ve sporcularımıza, Bizlere zirve yolunda teknik destek olan Ordu Dağcılık Kulübü Başkanı Yılmaz Seferoğlu ve ekibine, Festivalimizin Sponsorları Çayeli Kaymakamlığı’na, Çayeli Belediyesi’ne, Rize İl Özel İdaresine, Çayeli Gaye Market’e, Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş., Ankara Bilim Üniversitesi’ne, Kurular Rize Bezleri’ne, İkramları için Okumuş Çay’a, Kaçkar Çay’a, Festivalde bizleri yalnız bırakmayan katılımcılara, Gönlü bizimle olan tüm dostlarımıza Canı gönülden teşekkür ederiz” dedi.


 

Editör: HABER MERKEZİ