Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar TEKONEFST 2022’in Samsun Merkezli Karadeniz İllerinde yapılacağını açıkladı. Bayraktar, Video konferans sistemiyle Karadeniz bölge toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Rize Valisi Kemal Çeber’de katıldı. Toplantıda festivaldeki bazı etkinliklerin Rize'de yapılacağı ifade edilirken bu etkinliklerin hangilerinin olacağına festival komitesinin karar vereceği belirtildi.

Bu yıl 4. kez kapılarını misafirlere açan dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, gerçekleştirilen kapanış töreniyle sona erdi. Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "TEKNOFEST 2022'de Karadeniz'in yeşil ve mavinin her tonuna sahip muhteşem güzelliklere haiz şehirlerimizde gerçekleştirilecek" dedi.

Bayraktar, gelecek yıl düzenlenecek festivale ilişkin şunları söyledi: “TEKNOFEST 2022'yi, milli mücadele meşalesinin yandığı, bir ulusun kahramanlık destanının başlangıcı olan Samsun'da düzenleyeceğiz. TEKNOFEST Karadeniz 2022'de Samsun merkezli olarak Karadeniz'in yeşil ve mavinin her tonuna sahip muhteşem güzelliklere haiz şehirlerimizde gerçekleştirilecek. TEKNOFEST Karadeniz şimdiden çocuklarımıza, gençlerimize, Samsun'umuza, Karadeniz'e, Anadolu'ya, ülkemize ve dokunduğu tüm coğrafyalara hayırlı uğurlu olsun."

Editör: HABER MERKEZİ