Mustafa BAYRAK

Kaptan Ajans ve fuarcılık tarafından hazırlanan teknoloji ve bilişim fuarına 15 ülkeden 72 firmanın katılacağı bildirildi.


Rize de 11 Haziran da açılacak olan Teknoloji ve bilişim fuarı hakkında bilgi veren Kaptan Ajans koordinatörü Okan Topal ”Orta Asya nin en büyük fuarını Rize de açacağız. Rize Gülbahar Mahallesi yat limanı alanı üzerinde 9600 metre kare alan üzerinde 3200 kapalı alanda 11–20 Haziran tarihleri arasında 1 uluslar arası Karadeniz teknoloji ve bilişim fuarı açılış çalışmalarını başlattık, fuara Azerbaycan, Dağıstan, Türkmenistan, Kazakistan, Gürcistan, Rusya Federasyonu, İran, Suriye, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan, Irak, Hindistan, Pakistan ve Ürdün katılacak. Katılımcı ülkelerden toplam 72 ürün sergilenecek” dedi.

Okan Topal fuar girişinin 3 TL olacağını söyleyerek ”Fuara katılacak olan vatandaşlarımıza girişte verilecek olan biletlere çekiliş yapılacak ve çeşitli hediyeler dağıtılacak. Hediyeler arasında bir adet volswagen Jetta otomobil, 5 adet Laptop, 5 adet cep telefonu vereceğiz. Fuar alanında otopark, restoran, market, yiyecek ve içecek servisleri verilecek” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ