GSM operatörleri, Ramazan boyunca yaptıkları kampanyalar ile ucuza konuşturacaklar.

Avea, 'Tüm İşletmelere Ramazan Şenliği' kampanyası çerçevesinde Ramazan ayı boyunca Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri toplam 300 dakika tüm Avealılarla ücretsiz konuşma hakkı ve her gün her yöne ücretsiz 50 SMS hediye ediyor.

Kurumsal müşterilere yönelik özel olarak geliştirilen kampanya; 1 Eylül tarihine kadar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri bedava konuşma dakikaları ve bayramın her günü avantajlı mesajlaşma olanağı sunuyor.

Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman kampanya ile ilgili, 'AveaBiz olarak, geliştirdiğimiz kampanyalarda hayatı kolaylaştıracak özellikler sunmayı ve müşterilerimizin iletişim standardına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız AveaBiz Ramazan Kampanyası'yla, kurumsal abonelerimizin, çevremizle daha yakın iletişimde olduğumuz Ramazan ayı boyunca, avantajlı konuşma ve mesajlaşma olanaklarından faydalanarak, sevdikleriyle doya doya konuşmalarını sağlıyoruz' dedi.

TURKCELL'DEN NAR PAKETLİ RAMAZAN

Turkcell Ramazana özel Nar paketleriyle Ramazan ayı boyunca gece bedava konuşturuyor.

Aylık 100 ya da Aylık 150 Nar paketlerinden birini alan Turkcell Hazır Kart müşterileri hem 30 gün boyunca konuşup mesajlaşabilecekleri TL'ler kazanıyor hem de Ramazan ayı boyunca 22.00–06.00 saatleri arasında tüm Turkcell'lilerle konuşabilecekleri ekstra 1000 dakika kazanıyor

Türkiye'nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, müşterilerine en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye, onlara avantajlı tarife ve kampanyalar sunmaya Ramazan ayında da devam ediyor. 01 – 29 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan Ramazan Kampanyası'ndan aylık 100 ve aylık 150 paketi alan Turkcell müşterileri faydalanabilecek.

Aylık 100 paketi ile 20 TL'ye 100 TL kazanan Hazır Kart sahipleri 30 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle hem konuşma hem de mesajlaşma fırsatını yakalıyor. AYLIK 150 paketi ile ise 30 TL'ye 150 TL kazanıp yine 30 gün boyunca HERYONE hem konuşup hem mesajlaşabiliyor. Ramazan Nar Kampanyası'nda kazanılan TL'ler abonelerin kendi tarife ücretleri üzerinden düşülüyor. Ayrıca AYLIK100, AYLIK150 Nar Paketlerinden birini alan Turkcell'liler yine Ramazan boyunca 22.00-06.00 arası Turkcell'lilerle konuşabilecekleri ekstra 1000 dakika kazanıyor.

VODAFONE'DAN KAYITSIZ ŞARTSIZ 100 DAKİKA

Vodafone Türkiye, Ramazan ayı boyunca yapılan her yüklemeye kayıtsız şartsız 100 dakika hediye ediyor.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Ramazan ayına yönelik düzenlenen kampanyanın 1-29 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacağı belirtildi. Kampanya kapsamında herhangi bir kayıt şartı olmaksızın yükleme yapan tüm faturasız hat sahiplerinin, 100 dakika ücretsiz konuşma süresi kazanacağı belirtilen açıklamada, '100 dakikalık konuşma süreleri 20 TL yüklemeler için 1 ay boyunca geçerli olurken, 10 TL yüklemelerde 1 hafta, 5 TL yüklemelerde ise 1 gün boyunca geçerli olacak' denildi.

Editör: HABER MERKEZİ