GÖKTÜRK FIRAT

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, PTT personeline yönelik verdiği iletişim konulu seminerde, iletişimin hayatın temeli olduğunu söyledi.

PTT Rize Başmüdürlüğü personeline yönelik kişisel gelişim semineri düzenlendi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere konuşmacı olarak Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını PTT Rize Başmüdürü Şinasi Duman yaptı. Duman konuşmasında, “Bu program ile kurum kültürü, aile ilişkileri gibi pek çok konuda faydayı şeyler öğreneceğiz. PTT olarak son zamanlarda ki açılımlarımız göz önüne alındığında bu programların hizmetlerin daha iyi yürütülmesinde katkı sağlayacağını umuyoruz” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Okumuşoğlu konuşmasında iletişimin hayatın temeli olduğunu belirterek, “İletişimi iyi bir şekilde yapabilirsek çevremizdeki olumsuz olayların hemen hemen tamamını çözebiliriz. Tam anlaşılamama nedeniyle pek çok olumsuzluk doğabilmektedir. Bu nedenle hayatımızda iletişimin doğru şekilde olması gerekir. İyi bir iletişimi hayatımıza sokabilirsek arkamızda iyi izler bırakabiliriz. Kopuk olmak, halkın ihtiyaçlarına cevap vermemek üniversitelerin en son yapacağı iştir. Biz kurulduğumuz günden bu yana halkımızla iç içe olmaya çalıştık. Bu nedenle kampüsün şehir merkezinden uzakta olmasını istemedim'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ