Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında kadrosuna katmak için büyük çaba verdiği, ancak kulübü Hansa Rostock ile bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

BU İŞ BİTMİŞTİR
Almanya'dan aktarmalı olarak Trabzon'a gelen genç oyuncuyu, havalimanında Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç karşıladı. VIP salonundan çıkan oyuncu, basın mensuplarına açıklamada bulunmadı. Kısa görüntü veren genç oyuncu, daha sonra havalimanından ayrılarak dinlenmek için otele geçti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, oyuncunun Trabzon'a tekrar geldiğine göre bu işin bittiğini belirterek, 'Oyuncuyla anlaşıldı. Trabzon'a geldiğine göre bu iş bitmiştir' dedi.

İMZA DAHA SONRA
Genç oyuncu Zafer Yelen'in yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izleyeceği belirtildi. Trabzonspor'un ön sözleşme imzalayacağı 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer sezonunun başlamasıyla kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Bordo mavili kulüp Zafer Yelen'i bonservis bedeli ödemeden transfer edecek. (Ensonhaber)

Editör: HABER MERKEZİ