Çaykur Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır, Kartalspor'dan orta saha oyuncusu Zafer Çevik ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi. Teknik Direktör arayışlarında olan Rize bu akşam yapacakları toplantıdan sonra takımı çalıştıracak olan teknik adamın belli olacağı belirtildi!

Çakır, yaptığı açıklamada hedeflerinin sezon sonunda Süper Lig'e yeniden yükselmek olduğunu belirterek, ''Bu nedenle devre arasında takımı güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon başından bu yana başarılı bir grafik çizen Zafer Çevik'i takip ediyorduk. Zafer kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncuydu. Görüşmeler sonunda kendisi ile anlaşmaya vardık'' dedi.

Zafer'in çok başarılı bir futbolcu olduğunu ifadede eden Çakır, ''Kartalspor'un ilk yarıda yakaladığı çıkışta pay sahibi olan bir isim. Bize de çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Süper Lig yolunda büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun'' diye konuştu.

Çakır, Zafer'in 2 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına katılacağını sözlerine ekledi. Sezonun ilk yarısında Kartalspor'da forma giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Zafer Çevik, bin 290 dakika forma giydi. Zafer 3 gol atarken, 2 sarı kart gördü.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI
Teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdıklarını hatırlatan Çakır, ''Teknik direktör arayışlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Bu akşam yapacağımız toplantı sonrası geç saatlerde ligin ikinci yarısında çalışacağımız teknik direktörü belirleyeceğiz. Süper Lig yarışında bizi başarıya götüreceğine inandığımız bir kişi ile yola devam edeceğiz'' dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ