Mustafa BAYRAK 

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik Rizespor a başarılı olmak için geldiklerini söyleyerek

“10 Yıl önce Rizespor a bir daha gelmiştim. Burada amacımız Taraftar ile takım arasında ki sinerjiyi yakalamak olacaktır. Hasan hoca ile birlikte Rizespor u iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Benim ve Hasan in Rize de futbol yaşantısı var Rizespor da birlik ve beraberliği sağladığımızda hiç kimse bileğimizi bükemez” dedi.

ÇOK KOŞAN EKİP OLACAĞIZ

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik çok koşan ve çok iyi mücadele eden bir ekip yaratacaklarını söyleyerek “Öncelikle savunmaya ağırlık vereceğiz. Kamp döneminin ilk bölümünü Rize de başlatacağız. Burada yapacağımız çalışmalardan sonra 2 etap kamp çalışmalarını başlatacağız. Şu anda transferde büyük takımlardan gelecek oyuncuları bekliyoruz” dedi.

Teknik direktörlerden Hasan Vezir ise savaşmayan oyuncuyu kadroya almayacaklarını söyledi.

YÜREKSİZ OYUNCU İSTEMEM

Ç.Rizespor teknik direktörlerinden Hasan Vezir yüreğini ortaya koymayan bir takım istemediklerini söyleyerek “Savaşan ve yüreği ile mücadele eden bir takım yaratmak için buradayım. Oktay Çevik ile birlikte el ele vererek Rizespor u laik olduğu yere getirmek için çalışacağız. Rizespor hedeflediği yere varacaktır. Rize de istediğimiz sonuçları alamadığımızda bu sokaklarda gezemeyiz. Rize taraftarı her zaman üst sıralarda olmak ister. Bizde bunu başarmak için buradayız” dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTİYORUZ

Hasan Vezir taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyerek “Bizlerde bu camianın içinde yetiştik. Buralarda top oynadık. Belli yerlere kadar geldik ve şimdi kendi memleketimizde mücadelemize devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bundan böyle bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. 12 Temmuz da Rize de başlatacağımız kamp çalışmalarının ardından yapacağımız hazırlık maçları sonrası lige kendi evimizde hazır olmak istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ