Dilek ASLAN

Hafta sonu evinde aldığı yenilgi ve taraftarların tribünlerdeki koltukları kırarak moral olarak çöküntüye uğrayan Rizespor’a Gençlik ve Spor’dan destek geldi. 
 


Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ile Tesisler Şube Müdürü Kenan Yücel Rizespor idmanını izledi. İdman ardından Yönetici ve Sporculara baklava sunan Gençlik ve spor il Müdürü Ömer Yılmaz iyi dost’un nasıl kötü günde belli olduğunu hissederseniz iyi taraftarı da kötü günlerde yanınızda görmek istersiniz diyerek şunları söyledi: Rizespor hepimizin bize sayısız güzel günler yaşattı. Son haftalarda aldığı sonuçlar elbette üzücü görülebilir. Ancak takımımıza bu dönemde sahip çıkmak görevimizdir. Bütün spor branşlarında ve benzeri sosyal aktivitelerde başarının en önemli etkenlerinden biri moraldir. İdmanda gördüğümüz gibi takımımız çok iyi çalışıyor. Bundan böyle iyi sonuçlar alarak beklentilerimize yanıt verecektir. Rizeliler olarak hep birlikte takımımıza sahip çıkacağımıza inanıyorum dedi.
 


Rizespor Genel Menejeri İsmail Çoşkun ise; Gençlik ve spor il Müdürlüğü yetkililerinin kendilerini ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ifade ederek “yakın dönemde yönetim ve teknik kadromuzu değiştirdik. Hocamız takıma güveniyor. Sistemini uygulamanın gayreti içerisindedir. Bu arada alınan sonuç elbette taraftarımızı oldu gibi bizleri de son derece üzmüştür. İyi günlerin geleceğine inancımız tamdır. Yine de taraftarımızın hoşgörüsü ve takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz’ diye görüş belirtti.
 


Bu arada Ziyaret de genel Menejer İsmail Çoşkun’un yanı sıra Tesis Müdürü Arif Kamburoğlu Taknik direktör Suat Usta’nın yanı sıra teknik personel ve futbolcular yer aldı.



Editör: HABER MERKEZİ