Mete, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde yedi maç sonunda 12 puan topladıklarını hatırlatarak, ''Geçtiğimiz hafta aldığımız bir yenilgi ile ikinci sıradan yedinci sıraya düştük. İnişli ve çıkışı olan bir yoldayız. Güçlü ile güçsüzün isimlere bakılarak belli olmadığı bir lig mücadelesi içerisindeyiz. Önemli olan bu yarışta ligin sonunda ilk iki takım içerisinde olmak. Tesis, takım ve camia her şeyi ile bunu hak ediyor'' dedi.

Çaykur Rizespor'u en yakından takip eden kişinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Mete, ''Geçtiğimiz hafta aldığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin hesabını başbakanımıza verdim. Bana, 'Ne oldu neden yeniliyorsunuz' diye mağlubiyetin hesabını sordu.

Her Rizeli'ye olduğu gibi en başta sayın başbakanımıza hesap vermek zorundayım. Bunun için, bu hesabın kolay verilmesi için mutlaka başarılı olmak zorundayız'' diye konuştu. Kayseri Erciyesspor maçının çok önemli olduğunu kaydeden Mete, şöyle devam etti:  ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisi sonrası bütün futbolcularımız büyük üzüntü yaşadı. Bunu hep beraber yaşadık. Bu bir iş kazasıydı.

Şimdi Kayseri Erciyesspor maçı ile bunu telafi etmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl bu takımda 1 milyon liraya oynayan futbolcular vardı. Fakat hiç bir zaman takımı bu denli sahiplenmedi. Bu futbolcularla başarıyı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.''

Öte yandan sol kanatta Mehmet Sedef'in sakatlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan yeşil-mavili yöneticilerin Ankaraspor'dan bazı futbolcuların transfer edilmesi için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

bizdenhaber.net

Editör: HABER MERKEZİ