Mehmet Cengiz tesislerine toplanan Ç.Rizesporlu futbolcular akşam saatlerinde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde ilk idmanına çıktı. Yeni transferlerin de yer aldığı idmanda, Koray, Mehmet Al, Clement ve Kaleci Ramazan yer almadı. Düz koşu ile başlayan idmana teknik heyet tam kadro çıktı.

6 YENİ OYUNCU

Ç.Rizespor a transfer olan Altay dan Murat Hacioğlu, Erciyes ten Aytek Aşikoğlu, Karabükspor dan Engin, Antepten Gökhan, Antep belediyesinden Osman Fırat ve Galatasaray dan Cumhur idmana katıldı. Futbolcular düz koşunun ardından fizik kültür hareketleri yaparak idmanı tamamladı.

            TEKNİK HEYET TAM KADRO

Ç.Rizespor teknik heyeti idmana tam kadro çıktı, Teknik direktör Hüseyin Kalpar ile birlikte hocalar Bahattin Güneş, Gökhan Özberk, Erdoğan Özdoğan ile birlikte, Mehmet Ali Karaca ilk idmanda hazır bulundular. Rizespor ter idmanı ile 2011–2012 sezonuna merhaba diyerek çalışmalarına başlarken 2 Temmuz tarihine kadar yeşil mavili ekip kendi tesislerinde çalışmaya devam edecek.

              KATILIMLAR BEKLENECEK

Bolu Gerede kampına kadar Rize de hazırlıklarını sürdürecek olan Rizespor a Pazar günü yabancı bir oyuncunun katılacağı belirtilirken, Yeşil mavili ekip e bu süre zarfında denenmek üzere çok sayıda oyuncunun geleceği bu oyuncular arasından beğenilen olduğu takdirde Rizespor ile masaya oturacağı bildirildi.

 


 

GEREDE YE TAM KADRO GİDİLECEK

Rize Mehmet Cengiz Tesislerinde çalışmalara başlayan yeşil mavili ekibimizin 2 Temmuz tarihine kadar tüm transferleri gerçekleştireceği ve 2 Temmuz Gerede kampında tüm oyuncuların bu kampa hazır olacağı ve Rizespor un burada yapacağı kampta yapacağı hazırlık maçları ile eksikleri daha iyi göreceği bildirildi.

Editör: HABER MERKEZİ