Mustafa BAYRAK 

Ç.Rizespor un savunma oyuncusu Volkan ile forvet oyuncusu kaptan Okan zorlukları birer, birer aşacaklarını söyleyerek” Artık yakaladığımız bu çıkışı seriye döndürmeliyiz” dediler.

Ç.Rizespor un savunma oyuncusu Volkan ile forvet oyuncusu Okan Altay maçında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek” Karabük maçı sonrası bazı karamsarlıklarımız vardı. Altay iyi bir ekip ve zorlu bir deplasmandı, bu deplasmanda oynadığımız futbol ve aldığımız galibiyetle kendimize olan güvenimiz daha da arttı. Önümüze daha iyi bakmayı öğrendik. 3 puan sistemi ile iki maç üst üste kaybeden takım bir anda yerini değiştirebiliyor. Bizim hedefimiz üst sıralar” dedi.

SERİ YAKALAYACAĞIZ

Artık taraftarların karşısında 3 puan için oynayacaklarını söyleyen Okan ve Volkan” Ligin ikinci yarısında kendi evimizde 3 puan alamadık. Taraftarlarımızın Samsun maçında yanımızda olmalarını istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Üst sıralarda her takım her an kaybedebiliyor. Biz üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Şu an tek düşüncemiz ilk 6 arasında yer almak, ancak bu önümüzde ki haftalarda ilk 2 de olabilir. Geriye kalan 9 maçımızı da kazanmak istiyoruz” dediler.

ÇETİNER İN KATKISI BÜYÜK

Ç.Rizespor un değişmez oyuncuları Okan ve Volkan” Artık geçmiş maçları düşünmek istemiyoruz. 6 hafta aldığımız mağlubiyetler bizi alt sıralara indirdi. Raşit hocanın gelmesi ile birlikte yeniden kendimize olan güvenimizi kazandık ve futbol oynadığımızı hatırladık. İyi çalışıyoruz ve iyi mücadele etmeye başladık. Bu mücadelemizin de meyvelerini alıyoruz. Almaya da devam edeceğiz. Şimdi Samsun maçını düşünüyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile Samsun maçından kendi evimizde ilk 3 puanımızı alacağız” dediler.

Editör: HABER MERKEZİ