Ordu`daki karşılaşmada rakibine 4-0 mağlup olan Yeşil Mavililer, ümitlerini kaybettiği ve Teknik Direktör Ümit Kayıhan`sız çıktığı karşılaşmada Orduspor`la rövanşta gollü berabere kalarak Süper Lig hayallerini gelecek sezona bıraktı.

Yardımcı Antrenör Mehmet Ali Karaca yönetiminde karşılaşmaya çıkan Çaykur Rizespor`da ilk onbirde büyük revizyon yapılmasına rağmen Yeşil Mavililer, Orduspor`la 3-3 berabere kaldı. Ordu`daki karşılaşmada ilk onbirde olan Volkan, Mithat, Ersin, Theo Weeks ve Mehmet Al, Rize`de onbirde forma şansı bulamadı.

Karşılaşmanın her iki yarısında bir penaltısı verilmeyen Çaykur Rizespor`da 38. dakikada Adu`nun şutu direkten döndü. Bu pozisyonun akabinde direkten dönen topla atağa kalkan Orduspor, 39. dakikada golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 60. dakikada Ahmet Kuru ile fark ikiye çıktı.  63. dakikada oyuna giren Serkan Atak`ın oyuna girdikten 2 dakika sonra attığı gol farkı bire indirdi. Abdullah`ın 70. dakikadaki golüyle farkı tekrar ikiye çıkaran Orduspor skorü 3-1`e taşıdı. Karşılaşmada 86. dakikada İlyas Çakmak ve 88. dakikada Evren Kürkçü ile gelen goller Çaykur Rizespor`un beraberliğini sağlayan goller oldu.

Maça Orduspor taraftarı gelmedi. Maçı seçim çalışmalarından dolayı Rize’de bulunan Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’da izledi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ