aykur Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan´ın futbolcularına , 'Rizespor´dan gitmemi bekleyen varsa daha çok bekler' dediği iddia edildi.

Bank Asya 1. Lig 2. devresine Diyarbakır galibiyeti ile başladıktan sonra, önce İzmir´de Karşıyaka´ya daha sonra evinde Denizlispor´a yenilen Çaykur Rizespor´da gerginlik hakim. 
 
Ligin ilk yarısında yakalanmış olan havanın bozulduğu Yeşil-Mavililerde, Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Mehmet Cengiz tesislerinde  futbolcularla yaptığı toplantıda çok sert mesajlar verdiği öğrenildi. 
 
Toplantı sırasında gergin olduğu gözlenen ve yüksek sesle konuşan Ümit Kayıhan´ın şunları söylediği iddia edildi; Benim Çaykur Rizespor´dan gitmemi bekleyenler varsa daha çok bekler. Başkanla görüştüm ve bana güvenoyu verdi, kalmamı istedi. Ben sezon sonuna kadar burdayım. Mutsuz olan varsa kendisi gitsin. Çaykur Rizespor´un başarısı için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Artık hoşgörü dönemi bitti. Bundan böyle kim ne yaparsa sonucuna katlanacak. Üst üste hesapta olmayan mağlubiyetler alarak avantaj kaybettik. Kayseri Erciyes maçı dönüm maçımız, bundan böyle herkes ayağını denk alsın' dediği iddia edildi.
Editör: HABER MERKEZİ