Altay teknik direktörü Feyyaz Uçar, son haftalarda alınan beraberliklerin, takımının 'beraberliğe oynamasından' kaynaklanmadığını, Çaykur Rizespor deplasmanında da galibiyet düşüncesiyle mücadele vereceklerini ifade etti. 

Uçar yaptığı açıklamada, pazartesi günü yapacakları Çaykur Rizespor müsabakasının hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Sakatlığı nedeniyle 4 haftadır oynayamayan Mehmet Sedef'in antrenmanlara başladığını kaydeden Uçar, bu futbolcunun Çaykur Rizespor karşılaşmasına yetişmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Altay'ın son haftalardaki aldığı beraberlikleri değerlendiren Uçar, şöyle dedi: 'Bizim beraberliğe oynamak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı ama enteresan bir şekilde maçlarımız beraberlikle sonuçlanıyor. Bu durum biraz da rakiplerimizin anlayışından kaynaklanıyor olabilir. Biz hep galibiyeti düşünüyoruz, Çaykur Rizespor deplasmanında da hedefimiz galibiyet. Çok zor bir deplasman, onlar da istedikleri sonuçları alamadı. Çaykur Rizespor da sahaya galibiyet düşüncesiyle çıkacağı için, kazanmak isteyen iki takımın mücadelesi olacak. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.'

Uçar, Bank Asya 1. Lig'de bazım takımların yaptıkları transferler nedeniyle favori göründüğünü, ancak ekipler arasında büyük güç farkları bulunmadığını belirterek, 'Her takımın hedefinin bulunduğu ve hedeften kopmamaya çalıştığı bir ligde kolay maç olmaz' görüşünü dile getirdi.


 

Editör: HABER MERKEZİ