Rize U–19 (A Genç) play of mücadelelileri bugün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Oynanan ilk karşılaşmada Rize Belediyespor Çayelispor’u 3-2 mağlup ederken, Filizçayspor ile Çaykurspor 1-1 berabere kaldı. Play of müsabakaları tek devre lig usulüne göre oynanacaktır. İlk iki sıraya giren takım Rize ilini Türkiye şampiyonasında temsil edecektir.

Rize Ekrem Orhon stadında saat 11.00 da Çayelispor takımı ile Rize Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmada ilk devre Rize Belediyespor kazandığı iki penaltı ile ilk yarıyı 2-0 galip tamamladı. İkinci yarı Çayelispor maça hızlı başladı ve attığı iki golle beraberliği yakaladı. Beraberliği ele geçiren Çayelispor yakaladığı birçok gol pozisyonunu gole çeviremedi. Maçın son dakikalarında Rize Belediyespor kazandığı korner atışından karambol de olan bir pozisyonda kazandığı golle 3-2 öne geçerek maçı galip bitirdi. Maçın ardından Rize Belediyesporlu futbolcularda son dakikadaki golün sevincini yaşarken, Çayelispor takımında ise sahadan hüzünlü bir şekilde ayrıldı.

Günün ikinci maçı 13.00 da Filizçayspor ile Çaykurspor arasında oynandı. İlk yarıda maçın ilk dakikalarında Çaykurspor bulduğu gol ile 1–0 öne geçti. Daha sonra penaltıdan Filizçayspor 1–1 lik beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1–1 sona erdi.   

Birinci Hafta maçları;

Çayelispor:2 Rize Belediyespor:3

Filizçayspor:1 Çaykurspor:1

İkinci Hafta maçları 1 Mart 2011 salı günü

11.00: Rize Belediyespor- Filizçayspor

13.00: Çaykurspor - Çayelispor

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ