Geçtiğimiz haftasonunda Gaziantep B.B spor u evinde yenen Rizesporla Deplasmanda Akhisarspora mağlup olan Giresunsporun bu haftasonu oynayacakları maç haftaya damgasını şimdiden vurdu.

Karadeniz derbisi olmasının yanında Ligin hem zirvesini hemde dibini doğrudan etkileyen bir maç olması sebebiyle zaten ilgi çeken bir maçtı. Bunlar yetmiyormuş gibi TRT nin ilginç canlı maç yayını politikasıda maçın önemini birebir arttırdı.

Bilindiği üzere TRT önce maçı canlı yayınlayacağını açıkladı ardından programından çıkartarak Ligin ikinci yarısında hiç sektirmeden maçlarını yayınladığı Mersin İdman Yurdu ile Ordusporun maçını yayın programına almıştı. İşte ne ondan sonra oldu…..

Rizeli ve Giresunlu izleyicilerin yoğun tepki alan TRT programında tekrar değişiklik yaptı ve 13 Mart saat 13.30 da Giresun Atatürk Stadyumundan oynanacak olan Giresunspor-Çaykur Rizespor A.Ş maçını yayın programına aldı.

İşte Konuyla ilgili TRT nin yaptığı kısa açıklama;

 

Bank Asya 1. Ligi’nin 25. haftasında Giresunspor ile Çaykur Rizespor A.Ş. takımları Giresun Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Bu nefes kesen mücadele 13.30’dan itibaren canlı yayınla TRT 1’de…
Bank Asya 1. Lig Futbol Karşılaşması 'Giresunspor- Çaykur Rizespor A.Ş.', 13 Mart Pazar TRT 1’de…

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ