Süper Lig’e oldukça kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında fatura teknik direktör Eddie Newton’a çıkarılarak yollar ayrılmıştı. Bordo mavililer yeni teknik direktör arayışları çerçevesinde yapılan istişarelerde sona geldi.

AKÇAY YA DA AVCI
Trabzonspor yönetimi Newton ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda toplantılar yaparken iki isim odak noktasına oturduğu öğrenildi. Özellikle Trabzon kanadı olmak üzere yönetimin önemli bir kısmının, hem kenti, takımı ve altyapıyı iyi tanıması hem de ekonomik olarak kulübü zora sokmayacak olmasından dolayı Mustafa Reşit Akçay isminde mutabık kaldığı kaydedildi.

Trabzonspor’a ya Akçay ya da Avcı!

AVCI BASKISI
Az sayıda yöneticinin ise Beşiktaş’tan kovulan ve şuan boşta olan Abdullah Avcı konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ise uzun süredir medya aracılığı ile gündemde tutulan Abdullah Avcı’ya sıcak bakmadığı bilinirken bazı kesimlerden gelen baskılar sonucunda görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Camianın önemli isimlerinin de “ikinci bir Ersun Yanal olur” şeklinde uyarıları yaptığı Avcı, hali hazırda Beşiktaş’taki sözleşmesindeki tazminat maddesi gereğince yeni bir kulüple anlaşıncaya kadar siyah beyazlı ekipten yıllık 1 Milyon TL’nin üzerinde ücret alıyor.

Trabzonspor’a ya Akçay ya da Avcı!

PARA VE KARİYER DÜŞÜNMEM
Mustafa Reşit Akçay ise yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan kendisine henüz teklif gelmediğini ancak ihtiyaç olması durumunda para ve kariyer düşünmeden göreve hazır olduğunu dile getirdi. (Akçay'ın açıklamaları için tıklayın)

SON KARAR AĞAOĞLU’NUN
Yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda yetkinin verildiği Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Akçay ya da Avcı’dan birinde son kararını vermesi bekleniyor.

Editör: HABER MERKEZİ