Gündemi değerlendiren Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz kaçan şampiyonluk çok çarpıcı ifadeler kullandı.

TRABZONSPORLU YÖNETİCİLER BAŞAKŞEHİR’İN ŞAMPİYONLUĞUNA RIZA GÖSTERDİ

''Bu seneki maçları kriter kabul etmek doğru değil çünkü maçlar seyircisiz oynandı. Başakşehir’i yıllardır şampiyon yapmaya çalışıyorlardı ve bu sene başarılı oldular. Hüseyin Çimşir’e de yüklenmemek lazım. Hüseyin Çimşir’i harcamak doğru değil. Burada yönetimin de suçunu bulmak lazım. Yönetim sanki şampiyonluğu bilerek bıraktı gibi geldi bana.

TFF’nin özerkliğini kaybettiğini düşünüyorum. Biz zamanında bu işler için boşuna uğraşmışız. Trabzonsporlu yöneticilerin Başakşehir’in şampiyonluğuna rıza gösterdiklerini düşünüyorum. Trabzonspor’un adı hiçbir zaman şaibeye karışmamıştır. Burada bazı şeylerin eksik yapıldığı aşikardır. Yönetimin yardıma ihtiyacı olduğu açık bir şekilde görüldü. Kaçan şampiyonluk için insanlar haklı olarak farklı düşünmeye başladı.

Ancak yönetimin bu süreçte sessiz kalması kafaları karıştırdı. Neden hiç sesleri çıkmadı? Kulübün gelirleri borçları ödemeye yetmediği için bazı yerlere mahkum olmuş olabilirler. Bu işler kıyakla olmaz. Ben olsam oyuncu satmadan yabancı almam. Tüm kulüplerde yabancı var ancak hepsi kalitesiz. Yabancıya ağırlık verirseniz Milli Takım’da da başarılı olamazsınız''dedi.

Editör: HABER MERKEZİ