Trabzonspor’da ligin sona ermesine yakın transfer harekatı başlarken kaleci Uğurcan Çakır’ın geleceği büyük merak konusu haline geldi. Geçtiğimiz günlerde Başkan Ağaoğlu’nun yaptığı “Trabzonspor her sene bir oyuncu satmak zorundadır” açıklamasının ardından gözler Bordo Mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır’a çevrilmişti. 

ERCE İLE REKABET EDEBİLECEK KALECİ

Çakır’ın ayrılmasına muhtemel gözüyle bakılırken Bordo Mavililer de bu bölge için transfer arayışlarını hızlandırdı. Erce Kardeşler’i 1. Kaleci yapmayı planlayan Bordo Mavili kurmaylar onunla rekabet edebilecek bir kaleci de o bölgeye transfer etmek istiyor.

İLK ADAY GÖKHAN AKKAN

Bu bağlamda arayışlarını hızlandıran Bordo Mavililer de Çaykur Rizespor’un kalecisi Gökhan Akkan gündeme geldi. Oyuncu için araştırma yapan Bordo Mavililerin Uğurcan’ın transferinin ciddi boyutlara ulaşmasıyla birlikte teklif yapacağı gelen bilgiler arasında… Çaykur Rizespor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Akkan bu sezon forma giydiği 25 maçta 42 gol kalesinde gördü 6 maçı ise gol yemeden tamamladı.
 

Editör: HABER MERKEZİ