Turkcell Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Hacettepe kendi sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 4 haftadır kazanamayan Trabzonspor, rahat bir oyuncun sonrasında Hacateppe'yi 4-1 yenerek, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.
 


Ersun Yanal, Hacattepe karşısında süpriz bir kadro sahaya sürdü. Song ve Gökhan'ı yedek oturtan tecrübeli teknik adam, Alanzinho ve Giray'a ilk 11'de yer verdi. Maç boyunca çok rahat bir oyun sergileyen bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Orhan Şam kendi kalesine, 49. dakikada Cale, 52. dakikada Giray ve 86. dakikada Umut kaydetti. Hacattepe'nin tek golünü ise maçın 65. dakikasında Serkan Atak kaydetti.
 


Hacettepe'de ayrıca 47. dakikada Selçuk kırmızı kart gördü. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 50'ye yükseltti ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.
 

 
HACETTEPE 1 - 4 TRABZONSPOR

Stat: 19 Mayıs
Hakemler:
Tolga Özkalfa, Özgür Çetiner, Ali Zağlı

Hacettepe:
Recep, Orhan, Kulusic, Tolga Selçuk, Serkan Atak (Arda dk. 84), Adnan, Tozo (dk. 65 Kadir) Murat, Ümit Tütünci, Zoko (Lika dk. 89)

Trabzonspor:
Sylva, Serkan Balcı, Giray, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk (Isaac dk. 57), Colman, Alanzinho (Ceyhun dk. 77), Yattara, Umut (Barış dk. 89)

Goller:
Orhan (dk. 27 k.k), Cale (dk. 49), Giray (dk. 52), Serkan Atak (dk. 65), Umut (dk. 87)
Kırmızı Kart:
Selçuk (dk. 47) (Hacettepe)
Sarı Kartlar:
Tozo (Hacettepe), Isaac, Ceyhun, Umut (Trabzonspor)

 


 

Editör: HABER MERKEZİ