Taraftar olmak iyi veya kötü günde şartlar ne olursa olsun takımına sahip çıkmayı gerektiren bir olgudur, Sahamızda oynadığımız Gençlerbirliği maçında yaşananlar hepimizi üzüntüye sevk etti. Özellikle taraftarlarımızın futbolculara ve teknik heyete gösterdikleri akıl almaz tepkileri ve küfürleri anlamak ve izah etmek mümkün değil. Küfür ve hakaret etmeyi maharet sayanlar bu tutumlarından vazgeçsinler. Zaten Rize'de sosyal hayat yok bahanesi ile binbir güçlükle transfer edilen futbolcular olumsuz bir durumla karşılaştıklarında Rize'de kalma istekleri ortadan kalkıyor ve Rizespor zor durumda kalıyor, bunu yapmaya Rizespor'u zor durumda bırakmaya hiç kimsenin hakkı yok. Rizespor forması bizim onurumuz, şerefimiz, gururumuzdur o formayı giyen futbolcuda bizim baş tacımızdır. Aksini iddia eden varsa Rizespor'a gölge etmesinler başka ihsan istemez.


Emrah Eren'de Rizespor formasını yere atarak hepimizi üzmüştür. Kendisinden gerçek Rizesporlulardan özür dilemesini bekliyoruz. Bizlerde bazı kendini bilmezlerin şahsına yaptıkları hakaretlerden dolayı kendisinden özür diliyoruz. Dilerim bu yaşananlar hepimize ders olur ve yaraları bir an evvel sarıp yolumuza devam ederiz. İkizdere’den Fındıklı'ya kadar ben Rizeliyim diyen herkes Rizespor sevdasına ortak olmalıdır.


İlk 2 haftada yaşadıklarımız kâbus niteliğindeydi. Fakat bir musibet bin nasihatten hayırlıdır misali yaşadıklarımız hepimiz için tecrübe niteliğindedir. Şimdi önümüze bakmalıyız Altan ve Emrah'ın kalmaya karar vermesi, Vicroria’nın takıma geri dönmesi Fahri ve Kürşat'ın büyük ihtimalle yuvaya dönecek olmaları bizleri gelecek adına umutlandıran gelişmelerdir, Samet Aybaba'nın ligin henüz 2 haftasında gerekçesi her ne olursa olsun istifa etmesi 35 yıldır futbolun içerisinde olan bir teknik adama yakışmamıştır. Şimdi merakla yeni teknik direktörümüzü bekliyoruz, dilerim heyecanlı, hedefleri olan ve Rize'ye uyum sağlayacak bir isimle anlaşırız. Teknik adam konusunda istikrarı yakalamalı ve başarıya odaklanmalıyız.


Kısaca özetlersem taraftar olmak herkesin harcı değildir, sorumluluk ister, yürek ister, sevda ister, takımının derdi ile dertlenmek gibi vefa ister eğer aramızda bu vasıfları görmeyenler var ise Rizespor defterini kapatsınlar gerçek Rizesporlulara sesleniyorum Rizespor'un her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var yaşadığımız sıkıntıları el birliği ile aşacağız. Allah'ın izni ile ayağımızın kayması için dört gözle bekleyen akbaba'lara inat Rizespor'a tüm gücümüzle destek olup bu kuşatmayı yaracağız. Canımız gibi aziz bildiğimiz Rizespor'umuz gerçek Rizesporluların omuzlarında yükselecektir. Önümüzdeki bir kaç hafta takımın kendisini toparlaması açısından istemediğimiz sonuçlar ile bizleri karşı karşıya bırakabilir fakat asla umutsuzluğa kapılmamalıyız sabırla beklemeliyiz. Gelecek günlerin Rizespor'umuza başarı getirmesini yüce Allah'tan diliyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

www.rizespor.biz 

Editör: HABER MERKEZİ