İlçelerden takıma destek gelmediğini söyleyen Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan “En uzak ilçemiz Fındıklı ile İkizdere bu ilçelerden maça gelmenin bedeli dolmuş parası ile birlikte 20 TL yi geçmez. Taraftarın fedakârlık yapması gerek. Rizespor u zirveye taşımak kolay değil. Taraftar olmak ise hiç kolay değil. Rizespor u şampiyon görmek isteyenler takımlarına sahip çıkmalılar ve 5 TL nin hesabını yapmamalılar” dedi.

STAT DOLMALI

Şehir stadının artık dolup taşması gerektiğini söyleyen Başkan Metin Kalkavan ”4 haftadır yenilgi almayan, beraberliği olmayan ve şu an 2 puan farkla zirvede oturan bir Rizespor var. Buraya gelmek kolay değil. 3 bin kişi ile başladığımız taraftar kitlesi bugün 5 bine kadar çıktı. Artık bu stat dolmalı. İlçelerden ve köylerimizden takıma destek yağmalı.5 TL ile 10 TL nin hesabını yapanlar taraftar olamaz” dedi.

TRABZON SEYİRCİSİ DESTEK VERDİ

Trabzon taraftarlarının Adana maçında kendilerine destek verdiğini söyleyen başkan Metin Kalkavan “İki komşu il arasında olması gereken bunlar. Geçmişte yaşananların ne kadar yanlış olduğunu her iki ilin taraftarı anladı. Gönlümüz Trabzonspor un zirvede kalmasında ve şampiyon olmasında. Komşu iller birbirlerine destek vererek futbol da başarıyı yakalarlar. Trabzon taraftarlarına teşekkür ederim” dedi.

GEREKLİ TAKVİYE OLACAK

Ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istediklerini söyleyen başkan Metin Kalkavan “Ligin ilk yarısının bitimine 2 haftamız kaldı. Tavşanlı deplasmanı ile kendi sahamızda oynayacağımız Samsun maçı ile ilk yarıyı bitireceğiz. Bu iki maç bizim için önemli. Tavşanlı kendi sahasında maç kaybetmeyen bir ekip, Samsunspor ise son haftalarda kendini toparladı. Rizespor olarak bu iki maçı kazanmak zorundayız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ