Çaykur Rizespor'un forvet oyuncu Şadi Çolak, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin kendisi için iyi geçmediğini belirterek, ''Ancak Raşit hocanın gelişiyle şans bulmaya başladım. Son hafta Sakaryaspor deplasmanında attığım golle kendime olan güvenimi yeniden kazandım. Ancak kendi başarımdan çok Çaykur Rizespor'un başarısını düşünüyorum. Sakaryaspor karşısında attığım golden çok takımımızın çok önemli bir 3 puan almasına sevindim. Ligin son 5 haftası hem benim hem de Çaykur Rizespor için çok daha iyi olacak'' dedi.

Adanaspor karşısında final niteliğinde bir maç oynayacaklarını ifade eden Şadi, ''Çaykur Rizespor sezon başından bu yana oynadığı bütün final maçlarında puan kaybetti. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda ise rakiplerimiz çok kapalı oynuyor. Bizde erken gol bulamadığımız zaman strese giriyoruz. Rakiplerimiz istediğini alıp gidiyor. Ancak bu saatten sonra puan kaybı stres hiçbir şey düşünmek istemiyoruz. Adanaspor karşısındaki final maçını kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Şadi, seyircilerin takımlarına güvenmelerini ve Adanaspor karşısında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Murat Uluç ise ligin çok çekişmeli şekilde ilerlediğine dikkati çekerek, şunları söyledi:
''Ligin son 5 haftasında play-off maçlarında mücadele edebilmek için kazanmamız lazım. Puan kaybı bizim için büyük sorun oluşturur. İlk olarak Adanaspor ile karşılaşacağız. Adanaspor da bizim gibi play-off hedefliyor. Kazanmaları halinde puan olarak bizi geçecekler. Bunun için Adanaspor karşısında mutlaka kazanmamız lazım. Her maçı bir final havasında oynayarak, son 5 haftada istediğimiz sonuçları alarak ligi hedeflediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz.''
Editör: HABER MERKEZİ