Ankara seyahati sırasında gerçekleştirdiği canlı yayında hem transfer hem de son gelişmeleri aktardı. 

Rondon transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kıran Çin Hükümetini Konusunda sorun yaşadıklarını aktardı ve şöyle ekledi; “Rondon Venezuella’da iki aydır Rondon ile yatıp Rondon ile kalkıyoruz. Çin Hükümetiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyoruz ne Ejderha bayramları bitiyor ne kurtuluş günleri bitiyor. Bu dönemde de iyi transferler yaptık ancak Rondon’un gölgesinde kaldı.” dedi. “Rondon inanılmaz şekilde gelmek istiyor ancak Çin Hükümeti bir türlü olur vermiyor. Rondon’un maliyeti 8 milyon Euro biz onu başka şekilde getirmeye çalışıyoruz. Yarın bir görüşme daha yapacağız ve sonuca bağlanacak.” şeklinde konuştu.

“Hem Rondon’u istiyorsunuz hem de indirim istiyorsunuz.” 
Kombine satışlarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Kıran “Kombine satışları hala istediğimiz seviyede değil zaten 7 bin 666 kapasitemiz var. Stadı doldurmanız lazım.”
Kombine satışları için indirim isteyen bir taraftara ise “İnanmıyorum size ya 250 Liraya kombine satıyoruz daha ne istiyorsunuz. Hem Rondon’u istiyorsunuz hem de indirim istiyorsunuz. Kombineler maç başına 10 liraya geliyor. Ayıp ya böyle mi sahip çıkıyorsunuz takımınıza?” 

“Kendi yıldızımızı yaratmalıyız.”
Yapılan genç transferler için çok umutlu olduğunu aktaran Kıran “Herkesin bildiği yıldızları değil kendi yıldızımızı yaratmalıyız. Anıl Seyfettin ciddi anlamda önümüzdeki senelerde Milli Takımın stoperi olacak o kadar umutluyum ondan. Cumali var Milli Takımın sol stoperi olacak. Bunlar hep ileriye dönük yatırım bugünden yarına olacak işler değil.” 

Mamadu Thiam “Thiam konusuna gelince Ali Koç ile görüşeceğim bakalım hayırlısıysa olur. Thiam’ı isteyeceğim bütçemiz uyarsa alacağız.” 
“Ümraniye, Üsküdar tarafına satış mağazası açmak istiyorum belki başka bir iki kulüple açabiliriz diye düşünüyorum. Böylelikle daha güzel bir hizmet yapmış oluruz.”dedi. 

Destek olmayanlar bari köstek olmasın.
“Biz Trabzonspor ile kendimizi yarış ediyoruz Trabzon İstanbul’daki stadı 66 bin kişi ile dolduruyor. Trabzon’daki maçları söylemiyorum bile bizim küme düşme maçında 2711 kişi oluyor. Destek olmayanlar bari köstek olmasın. Bu sene bu fiyatlar böyle kaldı seneye böyle olmayacak.” 
Boldrin konusunda ise “Boldrin’in ufak bir sakatlığı var. İstanbul’da tedavi görüyor. Hafif bir sakatlığı var iyi olursa takıma katılacaktır.” 
“Transferlerle ilgili isim telaffuz etmek istemiyoruz. İsim konuşulduğunda fiyat yükseliyor. Mesela Bolasie konusunda böyle oldu. Bir isim araya girdi iş ‘sen ne kadar veriyorsun’ durumuna döndü. Bende masadan kalktım. Daha sonra beni aradılar 100 bine geliyorsa gelsin dedim. O defteri be kapattım."

“İki tane şerefsiz maç satmış”
“Trabzonspor’u övme diyorsunuz. Trabzonspor’un Anadolu ve İstanbul deplasmanlarında ciddi bir taraftar kitlesi var. Bunu kabul edelim. Ben istiyorum ki Rizespor’da böyle olsun rekabet edelim, savaşmayalım. Hepimizin akrabaları var.”
“Benim bir sürü Trabzonlu akrabam var. İki tane şerefsiz maç satmış orada Rize ve Trabzon’u birbirine düşürmüş. 40 sene evveldeki hikayeler devam ederken adamlar üç kuruşluk menfaatlerine iki şehri birbirine düşman etmişler. Böyle bir şey olabilir mi?” 
 

Editör: HABER MERKEZİ