Maç öncesinde Trabzonspor ve Rizespor arasında başlayan dostluğa dikkat çeken Kıran, “Biz, aday olduğumuzdan itibaren bu konuya ciddi anlamda eğileceğimizi söylemiştik. Bunların adımlarını, tohumlarını atıyoruz. Biz farklı milet değiliz. Rize ve Trabzon et - tırnak gibidir. Hepimiz aileyiz. Bunun mesajlarını da bütün taraftarlarımıza, hemşerilerimize vermeye çalışıyoruz. Biz birlik ve beraberlik mesajları veriyoruz.

Biz birlik ve beraberlik içinde olursak, bizim bileğimizi kimsenin bükemeyeceğine inandığımız için, Trabzonlu kardeşlerimiz ve önde gelen insanlarıyla beraber böyle bir yola çıktık. İnşallah bu dalgayı bütün Karaeniz’e ve anadoluya yaymayı düşünüyoruz. Ufak kapsamlı bir şey değil. İleriye dönük bir şey. Önce Karadeniz ve sonra Anadolu.” dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Kıran, “Transfer çalışmaları biliyorsunuz kanatlarda sıkıntı vardı. Bir tarafa Boyd ile anlaşarak giderdik. Bir santrafor ve kanat oyuncusuyla görüşüyoruz. Bir kanat oyuncusunuda bitirdik. Yarın uçak biletini alacağız. Yarın takım Antalya’ya geçiyor. Kanmpta olacak büyük ihtimalle. Bir kaç santraforla görüşüyoruz. Eli kucağındadır. Milli takım arasından sonra Rizespor gerçek kimliğine kavuşacak. Bizim 18 tane futbolcumuz gitti. Ciddi anlamda yeniden takım kurduk. Bunları bir araya getirmek ki bu arada iki lig maçı, iki hazırlık maçı oynadık. Kimi sakattı kimi kampa katılmadı. Her geçen hafta performansları yükselecek tabiki” dedi.

Açıklamasınınardından Trabzonspor - Sivasspor maçını tribünden takip etti.

Editör: HABER MERKEZİ