Çaykur Rizespor'un Yeni Seçilecek Başkanı Tahir Kıran, Trabzonspor ile Rizespor arasında geçmişte yaşanan gerginliklerin bitirilerek kol kola maç izleyeceği günler geleceğini söyledi.

Çaykur Rizespor’da köklü bir değişim için sahaya inecek olan, Rizespor camiasının hem saha içi hem de saha dışında mevcut düzenini değiştireceğine inandığı Tahir Kıran: "Benden habersiz Rizespor'dan çöp dahi veremezler. Rizespor'da yaşanan herşeyden mutlaka haberim olacak" diyerek Spor camiasında bütün küskünlüklerin biteceğini ve özellikle Rizespor Trabzonspor'un kol kola maçları izleyeceği ifadelerini kullandı.

TRABZON-RİZE KARDEŞTİR

Trabzonspor ile Rizespor arasında geçmişte yaşanan gerginliklerle ilgili ise Kıran, “Trabzon ve Rize’nin kol kola maç izleyeceği günler gelecek. Göreve bu yüzden de geldik. Eskiden beri kız aldık, kız verdik. Etkileşim içinde olan iki kentiz. Kan davası yok aramızda. Trabzonspor camiasından da çok tanıdıklarımız var. Onlar da aynı düşünüyorlar. Trabzon’suz biz Rize, Rize’siz bir Trabzon düşünülemez. Biz bunu tüm Karadeniz olarak düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ