Çaykur Rizespor ’da 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede tek liste ile seçime girecek olan Tahir Kıran  Rize Ricosta Otel’de yaptığı basın açıklaması ile adaylığını açıkladı.


Rizespor camiasının, hem saha içi hem saha dışında, mevcut düzenini değiştireceğine inandığı, armatör Tahir Kıran Rize’de Ricosta Otel’de bugün gerçekleşen basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı.

Tahir Kıran, 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongre’de, Rizespor’un başkanlığına aday oldu. 

Tahir Kıran, basın toplantısında şu açıklamayı yaptı:

Son yıllarda sürekli olarak hemşehrilerimden, Rizespor taraftarlarından ve de camiamızdan Rizespor Başkanı olmam konusunda büyük bir talep görmekteyim. 

Bu gerçekten çok onur ve gurur verici. Rizespor Başkanlığı, her Rizelinin gurur duyacağı, gönülden isteyeceği şerefli bir makamdır.

Bugüne kadar maddi manevi hiçbir desteği esirgemediğim, memleketimin medarı iftiharı Rizespor’a henüz zamanı gelmediği için başkan olmayı düşünmediğimi iki kez basın açıklaması yaparak duyurmama rağmen, bu teveccüh her geçen gün artarak devam etti. 

Rize ile adım öylesine özdeşleşmiş durumda ki, bu ısrarlı teveccüh karşısında ben de Rizespor’a hizmet borcum olduğunu ve artık zamanının geldiğini düşünüyorum.

Bu nedenle 19-26 Haziran 2021 tarihinde yapılacak genel kurulda bu şerefli makama aday olma onurunu yaşamaya karar verdim. 

İnşallah genel kurul teveccüh gösterip bu şanlı görevi bize verirse çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile başarılı yıllar için geliyoruz. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiçbir hemşehrimin şüphesi olmasın. 

Bu camianın menfaatlerini ön planda tutmak ve geleceğini inşa etmek amacıyla yola çıktık. Rizespor’u sadece Rize iline sıkışıp kalmaktan kurtaracağız ve bu büyük camiayı zamana taşıyacağız.

Sadece Rize’de değil tüm dünyada yaşayan Rizeli hemşehrilerimin de büyük desteğini alarak köklü bir değişim ve yenilikçi bir anlayış için çıktığımız bu yolda, hem saha içinde hem saha dışında muvaffak olarak Rizespor’u zamana taşıyacağımıza kalben inanıyorum.

Editör: HABER MERKEZİ