Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Gençlerbirliği karşısında kazanmaktan başka bir seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Susiç, iki takımın da ligin alt sıralarından kurtulmak istediğini belirterek, 'Fakat, rakibimiz bizden daha zor durumda. Eğer bize karşı da kaybederlerse toparlanmaları oldukça güç olur. Bu nedenle ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır' dedi.

Maçın Çaykur Rizespor açısında da dönüm niteliği taşıdığını kaydeden Susiç, 'Biz de ligde bulunduğumuz yere bakılınca tehlike sınırındayız. Kazanırsak birkaç basamak birden yükseleceğiz. Kaybedersek kendimizi yeniden zor bir mücadelenin içinde bulacağız. İkinci yarıda çok zor bir fikstürümüz var. Bu nedenle Gençlerbirliği karşısında kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok' diye konuştu.

Susiç, sakatlık nedeni ile birçok futbolcunun yine takımda yer alamadığını kaydederek, şöyle devam etti:

'Anderson sakatlığı nedeni ile Rize'de takımdan ayrı çalışıyor. Ninja ve Victoria ise tedavi için İstanbul'a gitti. Ayrıca Zafer adalesindeki problem nedeni ile takımdan ayrı çalışıyor. Fakat sakatlıkları bahane edecek değiliz. Çaykur Rizespor forması giyen her futbolcu, her an çıkıp oynamaya hazırdır. Gençlerbirliği karşısında da forma şansı verdiğimiz futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır.'

Dün Ankaraspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşan yeşil-mavililer, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını da Ankara'da sürdürecek.

Editör: HABER MERKEZİ